Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szünetet kért, van még remény? (részletek lent)
A történet röviden:
Egy kis hülyeségen kezdtünk el veszekedni a barátommal. Aztán mondta, hogy ez így nem fog menni, legyen vége. Sírtam, kérdezgettem miért. Nagyjából annyit mondott, hogy szeret csak nem eléggé és nem szeretne bántani, szerinte jobbat érdemlek, Ő nem tud rám annyira odafigyelni. Aztán elmondtam neki, hogy én hogy látom a dolgokat. Végül azt mondta, hogy legyen egy hét szünet, mert át kell gondolnia ezt az egészet. Mondtam neki hogy ha biztos benne, hogy vége akkor mondja inkább most, ne várjon egy hetet vele, de azt mondta, át szeretné gondolni.
Szerintetek mire számíthatok egy hét múlva?
Jelent az valamit, hogy elbizonytalanodott?
Én nagyon szeretem és Vele szeretnék maradni. Ha a szakítás mellett dönt el fogom engedni, de remélem, hogy még később meggondolja magát.
Van rá esély?
Köszi a válaszokat!
(20-as éveink közepén járunk mindketten)
Hááát ezek a szünetek a kapcsolatokban 2 véglethez szoktak csak vezetni...
Az esetek 10%-ban újra összejönnek a párok mert rájönnek h nagyon hiányzik a másik és szeretik.
Az esetek 90%-ban viszont szétmennek a párok és a szünetből szakítás lesz, és kínzó és hiú ábránd!
DE! A remény hal meg utoljára!
Nem értek egyet az előttem szólóval. A remény hal meg utoljára?
Szerintem ha egy kapcsolatban szünet kell, ott már nagy baj van...
Vegyünk egy példát:
A szünet után kibékültök. Happy minden. Házasság, gyerek. Eltelik 10 év, újra a problémák... Szüntet nem kérhet ismét senki... Itt már bonyolultabb megoldani.
Én azt tanácsolom: Ha szereted is, gondold át, hogy ezek után megéri-e az illetővel foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!