Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Uj év uj remény, ki varja az...

Uj év uj remény, ki varja az ovut? (14. -e környékére?! )

Figyelt kérdés

Mit terveztek a jövő évre?? Kik kezdenek a bébi "csinàlásba"??

VÀRJUK EGYÜTT A PETEÉRÈST:-)

2012. dec. 29. 18:29
 121/136 anonim ***** válasza:

Szerintetek ebből lehet valami ebben a hónapban?

[link]

Gina

2013. febr. 20. 16:37
 122/136 anonim ***** válasza:
szerintem lehet igen,azóta megjött,vagy esetleg nem lett pozi teszt ? Móni
2013. febr. 25. 10:50
 123/136 anonim ***** válasza:

megjött... pedig az első clostys hónapom volt. nagyon reménykedtem, mivel csak rásegítésnek kaptam, de hátha majd ebben a hónapban. Már most tudom mikor van az ovu napja :) azt nem lehet eltéveszteni :D és ti csajok? mizu?

Gina

2013. márc. 2. 17:58
 124/136 anonim ***** válasza:
én is várom a hamarosan történő ovut :) most kipróbáljuk úgy,hogy előtte 5 napig nem szeretkezünk,hogy gyorsabbak legyenek a kis katonák!! :) hátha segít valamit. Móni
2013. márc. 4. 10:36
 125/136 anonim ***** válasza:
100%
Én mára nem vártam és reggel 2 csíkos lett a tesztem. Már volt egy vetélésem, így felkészülök erre is, de nagyon remélem most megmarad. LE írom mi milyen házi praktikákat vetettünk be hát ha valakinek segít. Minden áldott nap peteérés környékén házasélet (na ezt nem javaslom mert elveszett a romantika, de eredményes) , házasélet után gyertya állás (én 5 percnél tovább nem bírtam), peteérés előtt 1 nappal vettem be 1 db széntablettát (egy orvos ismerősöm mondta, hogy a hosszú praktizálása alatt megfigyelte, hogy azok a nők akik előző hónapban párnapos hasmenéssel küzdöttek és vettek be széntablettát a következő hónapban jött a baba, ez csak megfigyelés semmi szakmai háttér nincs mögötte, de tény hogy a szén megköti a méreganyagokat, de lehet, hogy az alapos kitisztulás van jótékony hatással). Sok sikert lányok kívánok minél előbbi baba áldást! Soha ne adjátok fel!
2013. márc. 7. 10:02
 126/136 anonim ***** válasza:
Gratulálok a + tesztnek!A vetélés ellen igyál palástfű teát,segiti a beágyazódást,megvastagitja a méhnyálkahártyát.Köszönjük a tippeket,nagyon rendes tőled !M
2013. márc. 7. 12:19
 127/136 anonim ***** válasza:
Próbáltam a palástfű teát, de rettenetes íze van, mondták már többen is, de valahogy nekem egyetlen gyógynövényes tea sem jön be :S Egyszerűen képtelen vagyok meginni, még a csipkebogyó teát is. Nincs valakinek valami ötlet, hogy lehetne finomabbá tenni?
2013. márc. 8. 08:29
 128/136 anonim ***** válasza:
Az ízük az tényleg nem az igazi!Nekem a palástfű még-még iható,a cickafark viszont rettenetes!De azt is megiszom,én mézet teszek bele egy keveset,cukorral nem ajánlom,méz szintén természetes anyag és jobb ízt ad neki! M
2013. márc. 8. 11:07
 129/136 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Hogy vagytok azóta?Van valami változás?
2013. máj. 13. 18:18
 130/136 anonim ***** válasza:
100%
huuu én már nem tudom hányadik válaszoló voltam, de velem a következők vannak. Januárban volt egy vetélésem, 5 hetes volt és szépen kitisztultam így lehetett egyből próbálkozni. Márciusra össze is jött a picike. Most 13 hetes vagyok, vele is volt picike vérzésem, de szerencsére nagyon szépen fejlődik.
2013. máj. 13. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!