Uj év uj remény, ki varja az ovut? (14. -e környékére?! )
Mit terveztek a jövő évre?? Kik kezdenek a bébi "csinàlásba"??
VÀRJUK EGYÜTT A PETEÉRÈST:-)
Nekem melleim érzékenyek, de ez ovunál mindig így van, csak az a furi hogy ovum 15.-ánvolt és még mindig fáj. Hasam puffadt :) Apa viccelt is, hogy még csak most kezdtünk el próbálkozni, de máris egy 4 hónaposnak nézek ki :D
Vettem egy 6 nappal mensi elötti tesztet, ( vagy 6-15 nappal az ovu után használható) ezért holnap lehet bepróbálom :P Bár tudom hogy korai, de a youtubon láttam pozi tesztelős videókat a 7. dpo után.
Sajnos nem tudok mérni, mert a két nagyobb éjszaka felkel inni, pisilni :) és sokszor nem pont ugyanabban az idöben tudnám megmérni, és így nincs értelme. :( Na de lehet hogy várok még néhány napot.
Addig is csajok találtam egy nagyon jó oldalt.
Sok ilyenen bóklásztam már de ez a legjobb.
azt is meglehet nézni, hogy mikor kell szerelmeskedni, átlagban, és ha fiú=lány a kérdés is, aztán leírja a dpo-s napokra személyreszabottan mikor ne teszteljünk még :D és lehet nézni rengeteg tesztet is minden dpos napról.
Sziasztok ! annyira orulok hogy igy ossze jottunk es mindenki erdeklodik a masik irant :-) annyira jo hallani hogy masoknak is vannak tunetei nem csak nekem :-) kepzelhetek nekem 2 napja nagyon erzekenyek a cicijeim es ma arra lettem figyelmes hogy a petefeszkemnel jobb oldalt elkezdett szurkalni. magamba picit elmosolyodtam.:-)
mikorra nem varjatok ???? en szombatra. mindenkinek hatalmas drukk es birjuk ki ezt a par napot :-)
Szívesen segítek neked, de tudod használni a google fordítóját is :)
csak kimásolod a szöveget és beilleszted ide.
Dehogy adom fel! Hisz ez az első hónap! :-)
Én sokszor gondolok mindenkire! Szorítok mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!