Uj év uj remény, ki varja az ovut? (14. -e környékére?! )
Mit terveztek a jövő évre?? Kik kezdenek a bébi "csinàlásba"??
VÀRJUK EGYÜTT A PETEÉRÈST:-)
Sziasztok! 6-os vagyok!
3 nappal késöbb volt ovum mint vártam (17.napon). Két napig görcsöltem és a második napon pozitív volt az ovutesztem. Sajnos csak két nap múlva találkoztunk. :-( Úgyhogy tuti nem jött be most...
Nem adom fel!
Nem vezetek ilyet, mert nem tudom mérni a hőmet. Nem alszok sokat éjjel egyhuzamban ezért nem is érdemes. (éjjel gyakran kell kelnem rakni a tűzre, mert általában egyedül vagyok otthon)
Ja! Olyanom van a telómon! :-) Womanlog a neve! :-)
Ezen vezetem a dolgokat! Ebbe is lehet mindenféle hőt, súlyt, tüneteket írni. Ez meg mindig nálam van. :-)
én 29.ére nem várom. most 15.én volt ovum,szúrta is nagyon a jobb petefészkem,másnapra rózsaszínes és ragacsos nyákom volt,szerintetek mi ez?
a ciklus.hu-n kiszámítja mikor van esélyed kisfiúra vagy kislányra? sok sikert,remélem nemsoká pozitív lesz a teszt sokunknak !
Igen a ciklus.hu-n van lehetoseg ilyenre.
Kedves valaszolo a gorbed alapjan szepen latszik az ovud. Ovu utani napokban mikor merted a hodet es mikor??? azt a nagy leesest nem ertem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!