Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Uj év uj remény, ki varja az...

Uj év uj remény, ki varja az ovut? (14. -e környékére?! )

Figyelt kérdés

Mit terveztek a jövő évre?? Kik kezdenek a bébi "csinàlásba"??

VÀRJUK EGYÜTT A PETEÉRÈST:-)

2012. dec. 29. 18:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/136 A kérdező kommentje:
Sziasztok!! En is nagyon remenykedek h most vegre osszejon :-):-) ez az elso honap es nagyon varnank a picit:-) ti mikorra nem varjatok? En 26.ara. remmelem mindannyiann egy poziztiv tesztel inditjuk az evet. hatalmas drukk csajok!
2013. jan. 16. 19:08
 22/136 anonim ***** válasza:

Sziasztok! 6-os vagyok!

3 nappal késöbb volt ovum mint vártam (17.napon). Két napig görcsöltem és a második napon pozitív volt az ovutesztem. Sajnos csak két nap múlva találkoztunk. :-( Úgyhogy tuti nem jött be most...

2013. jan. 16. 21:15
 23/136 A kérdező kommentje:
Nem vezetsz cilkus.hu-n termekenysegi naplot??? Ott napra pontosan mutatja mikor vagy meg termekeny es mikor nem.... en most ezt kovettem :-) 9nap mulva el tudom mondani hogy be valt - :-) minden esetre ne add fel a remenyt!!!
2013. jan. 17. 04:57
 24/136 anonim ***** válasza:

Nem adom fel!

Nem vezetek ilyet, mert nem tudom mérni a hőmet. Nem alszok sokat éjjel egyhuzamban ezért nem is érdemes. (éjjel gyakran kell kelnem rakni a tűzre, mert általában egyedül vagyok otthon)

2013. jan. 17. 06:19
 25/136 A kérdező kommentje:
Nem muszaj h a hodet merd. beirod mikor jott meg es az alspjan megtudod h naggyabol mikor van ovud es mikor varhatsz kislanyt mikor varhatsz kisfiucskat. Nagyon aranyos egyebkent. kivancsi vagyok hogy sikerult. probald ki te is :-)
2013. jan. 17. 09:20
 26/136 anonim ***** válasza:

Ja! Olyanom van a telómon! :-) Womanlog a neve! :-)

Ezen vezetem a dolgokat! Ebbe is lehet mindenféle hőt, súlyt, tüneteket írni. Ez meg mindig nálam van. :-)

2013. jan. 17. 09:53
 27/136 anonim ***** válasza:

én 29.ére nem várom. most 15.én volt ovum,szúrta is nagyon a jobb petefészkem,másnapra rózsaszínes és ragacsos nyákom volt,szerintetek mi ez?

a ciklus.hu-n kiszámítja mikor van esélyed kisfiúra vagy kislányra? sok sikert,remélem nemsoká pozitív lesz a teszt sokunknak !

2013. jan. 17. 10:21
 28/136 anonim ***** válasza:

kedves kérdező!

én is 26-ra nemvárom.viszont nem értem a hőmet,szerinted mi van.itt a görbém

[link]

2013. jan. 17. 11:05
 29/136 A kérdező kommentje:

Igen a ciklus.hu-n van lehetoseg ilyenre.

Kedves valaszolo a gorbed alapjan szepen latszik az ovud. Ovu utani napokban mikor merted a hodet es mikor??? azt a nagy leesest nem ertem...

2013. jan. 17. 11:54
 30/136 A kérdező kommentje:
Bocsanat...hol mered??? azt szerettem volna kerdezni
2013. jan. 17. 11:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!