Uj év uj remény, ki varja az ovut? (14. -e környékére?! )
Figyelt kérdés
Mit terveztek a jövő évre?? Kik kezdenek a bébi "csinàlásba"??
VÀRJUK EGYÜTT A PETEÉRÈST:-)
2012. dec. 29. 18:29
131/136 anonim válasza:
Èn is írtam már 1-2 hònappal ezelőtt,de akkor nem lett baba.Ma azonban 5 napos késés utàn pozi lett a teszt :)
132/136 anonim válasza:
Gratulálok mindkettőtöknek!:)ezek nagyon jó hirek!
Én most taposom a 6.hónapot sikertelenül,megpróbálok nem rágódni rajta.Boldog Babavárást!
133/136 anonim válasza:
130-as vagyok: Ne izgulj mert biztosan jönni fog a picike, 6 hónap még nem a világ. Sok vitamin, zöldség, víz és pihenés. Hidd el minden rendben lesz!
134/136 anonim válasza:
köszönöm:)bízom benne én is:)
135/136 anonim válasza:
Sziasztok!
Én is írtam ide sokat az elejétől fogva.
Nálunk még mindig nem jön a bébi, már 5 hónapja. Igaz, már nem ezen van nálunk a hangsúly. Ha jönni akar úgy is jön.
A kérdezőről tud valaki bármit is? Pár hete írtam neki privátban, hogy mi van vele, hogy van? De nem válaszolt...
136/136 anonim válasza:
nem tudok semmit a kérdezőről :( remélem jól van!én azt hiszem a baba válassza ki az időpontot,nem mi :) eddig a hónapok elteltek valahogy összeszedetten,most vagyok ismét türelmetlen,el lehet nyomni a nagyon akarást,de aztán újból felbukkan :@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!