Uj év uj remény, ki varja az ovut? (14. -e környékére?! )
Mit terveztek a jövő évre?? Kik kezdenek a bébi "csinàlásba"??
VÀRJUK EGYÜTT A PETEÉRÈST:-)
Nyelv alatt mered??:-) valoszinu 36,4 az alaphod. szerintem semmi gond nincs vele viszont ha nem esik le vagy nem kezd el emelkedni akkor valami gond lehetett ebbe a honapba:-\
szoritok neked nagyon !
nekem elm. holnap van peteeres. apuci delutanos aztan akcioo :-) nagyon remelem ebbe a honapba pot valentin napra kapok 2 csikocskat :-):-)
Sziasztok!
Azt hiszem ez az elsö üzenet, amit nem csaj írt a topikba, ettöl függetlenül veletek együtt várom az ovut :) Mi 4 hónapja kezdtük a projektet, de még mindig semmi. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz lesz, azon csodálkozom, hogy még nem halt ki az emberiség... Azt találom a legrosszabbnak, hogy olyan sok mindent nem tehet az ember az ügy érdekében. Általában, ha az életben el akaram érni valamit, akkor tudtam, hogy kb mit kell érte tenni. De most... A kis hadsereg vélhetö erösítésére vitaminszedés, sportolás, de ezen kívül passz...
Sziasztok lányok és fiú! :-)
Hogy vagytok?
Én a 17. cn-on vagyok de a hőm még mindig állandó. Most még a petefészkemet sem érzem. Lehet késöbb lesz pé... :-(
Niki
Sziasztok.Ma van a nem várt,eddig nincs is semmi.De erre még nem lehet mit adni.Majd ha teszteltem írok :)
Vivi
Sziasztok :-)
megmutatom a görbémet : [link]
Nagyon remelem hogy ez a honap sikerult :-) szoritok nektek is:-)
kecsegtető a görbéd Vivi :) drukkolok!
nekem a 12.cn-on volt most a pém,ott volt a leesés és ugrás.aznap nagyon enyhén véreztem is,ami jelezte.hát picit hamarabb lett,és remélem most összejött,jó volt az időzítés is.a hőm nem maradt fenn,de azt olvastam,hogy valakinek pár nap után megy fel.
Mónika
Szia Monika! Ez nem a Vivi gorbeje hanem az enyem :-)
Szurkolunk neked is:-)
na akkor ezt jól elnéztem :D jól néz ki a görbéd :)
köszi,remélem most már valakinek sikerül a csapatból! M
Sziasztok!!! mi ujsag van veletek????:-)
En most igy nezek ki : [link]
nagyon remelem hogy sikerult :-)
Ti ereztek mar valamit??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!