Baj van? Terhesség?
Kapcsolatom van egy nálam 2x idősebb férfival. Nem vagyunk együtt.
Azt hiszem terhes vagyok...holnap csinálok tesztet. Egy hete pecsételő vérzésem volt, furcsa alhasi érzésem. Tegnap óta émelygek-erős hányinger, szédülök, gyenge vagyok, furcsán érzem magam, mindig csak aludnék. Egy ideje székrekedésem is van. Olyan kimerültnek, "fájósnak" érzem magam, mintha sokat edzettem volna. (Az utolsó menstruációm nov. 20 körül volt, utána történt meg az eset)
Szerintetek, lehetséges hogy...? Írjatok kérlek, mert nagyon aggódom :(
Az aktus után 14 nappal már biztosan kijelzi a teszt.
Der ha nem védekeztetek, akkor sztem terhes vagy.
19hkm.
nem értem,hogy mit tudunk mi segíteni,ha pár hetes terhesek vagyunk ha már megszültün,tapasztalatok alapján írunk az említett tünetek akár terhességre is utalnak.A tesztek korai terhességet is kimutatnak,akár az elmaradott menstruáció első napjától is,vagy még hamarabb.Bemész a patikába és kérsz egy 5 vagy 10 es erősségű tesztet,hazamész és az útmutatás szerint pisilsz egyet,tesztet használod és az választ fog adni.Mihamarabb elmész a nődokihoz,mert ugyebár az is időhúzás,aztán elmondod a szándékaidat,tovább küld a család védelmisekhez,2x meghallgatod őket,kb 2-3 ,amig ez lezajlik,csekket befizeted,aztán valamikor január közepefelé,megint egymagad leszel.Máskor meg nem leszel ennyire heves.Vagy döntesz másképp,mégis felneveled.Vagy a harmadik változat vaklárma,de legalább nyomot hagy benned,hogy máskor kicsit jobban odafigyelsz.
Nem kritizálni akarlak vagy bántani,csupán ezek a lehetőségeid.Az írásodból meg az jön le számomra,hogy most
nagyon is be vagy tojva,és nem tudod mi tévő legyél.Én ennyit tudtam segíteni,más sem fog tudni ettől jóval többet mondani.
Mikor kellene megjönnie? Hány naposak a ciklusaid? Nekem olyan négy hetesen mutatta ki a teszt nem első pisiből. Viszont nekem már késett akkor már két napja.
5 hetes kismama.
Utolsó előtti, igen így van. Rettegek, mert viaskodnak bennem a (számomra is érthetetlen, hiszen eddig szentül hittem h nem akarok gyereket) feltörő anyai ösztönök, hogy ha babám lesz, meg kell őt védenem, kihordanom, magamhoz ölelnem és felnevelnem.
De az eszem tudja, hogy itt vagyok egyedül, a családom sem tud támogatni, "az apa"-val nincsen semmi köztünk szexen kívül, túl fiatal vagyok, be kell fejeznem a tanulmányaimat.
Ami pedig a legfontosabb, hogy nem tudnék neki megfelelő körülményeket biztosítani.
Utolsó, elég szabálytalan a ciklusom, van mikor egy hónapba is beletelik. Az ünnepek körül kellene megjönnie a decemberinek.
Szerintem is nyugi!Kb.dec.20.-án kellene,hogy megjöjjön a következő menzid.Addig próbálj meg megnyugodni.
De ha nem megy,akkr vegyél tesztet,a legérzékenyebbet,lehet,hogy már kimutatja.
Hogy lehet az, hogy nem tudod, hogy mikor volt meg utoljára a mensid?
Elég tág fogalom az, hogy nov 20 körül.
Szerintem a pecsételő vérzés az vagy ovulációs vérzés volt, vagy beágyazódási vérzés.
Meg azon tényleg el kellene gondolkoznod, hogy ha nem akarsz gyermeket, mert nincs rá lehetőséged, hogy felneveld, akkor miért nem védekezel?? Még nem jöttél rá, hogy a férfiak magasról tesznek a védekezésre? A TE tested, akár terhes vagy, akár nem. NEhogymár egy pasi csak úgy játszadozzon Veled!
Gondolkozz el ezen és akárhogy alakul a dolog, tanuld meg, hogy mindig a nőnek kell védekezni.
Én a helyedben csinálnék tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!