Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehet terhesség?

Szerintetek lehet terhesség?

Figyelt kérdés
November 18. jött meg ... Peteéréskor együtt voltuk a párommal védekezés nélkül , előtte is utána is ... Holnap , holnapután meg kel jönnie ... de semmi tünete nincsen , mindég szokott lenni ... Mama ezre vetem hogy sok fehér folyásom van és ilyen meg nem volt ...És viszket a mellem ... Mikor viszket , mikor éget a bimbóm ... Lehet baba is vagy valami más . És holnap mar ki mutatná a a teszt ?

#terhesség #Teherbeesés .
2012. dec. 14. 21:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha nem védekeztetek, akkor természetesen van rá esély.
2012. dec. 14. 21:53
 2/7 A kérdező kommentje:
És neked volt már ilyen ?
2012. dec. 14. 22:03
 3/7 anonim ***** válasza:
nem volt
2012. dec. 14. 22:15
 4/7 anonim ***** válasza:

Az a baj sajnos,hogy ezek a tünetek menses előtt is ugyan úgy jelentkeznek,ezért nem lehet kijelenteni biztosra,hogy"igen terhes vagy."

Természetesen az esély megvan,mert jókor voltatok együtt.

Szerintem holnap csinálj egy tesztet!

2012. dec. 15. 10:09
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát igen ..Csak hogy nekem nem szokot lenni ijen tunetem és még ne is tapasztaltam ijesmit ...Mindeg amikor meg szokot jonni akor elote jopar nap elot minden bajom van most semi hal istenek mar csak remenykethetek ... Meglátom ... Koszonom a komikat
2012. dec. 15. 17:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Teszteltél?
2012. dec. 16. 21:26
 7/7 A kérdező kommentje:
hat a égetés az elmült viszont a tobi marat ...havi elot szokok barnazni de meg mindeg semi ...a havi napjan teszteltem negativ let de a tesco tesztel ugy hogy nemhiszem hogy jo otlet volt mivel meg az elso csikot sem akarta kimutatni csak 5 perc utan mutata ki normalisan meg varok es majd tesztelek megint ... de ojan az erzesem hogy ebol nemlesz baba ...
2012. dec. 17. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!