Angliai anyukak! Ti jartatok haza vizsgalatokra annak ellenere, hogy itt szultetek?
Figyelt kérdés
Vannak olyan vizsgalatok, amit otthon elvegeznek, de itt nem tartjak kotelezonek?
35 elmultam, Angliaban kotelezo ilyen esetben a down szindroma kiszurese?
2012. dec. 14. 14:04
1/7 anonim válasza:
Nekem pont most mondtak az ilyen vizsgalatokat, biztos hogy kerdezni fogjak toled hogy akarsz e ilyet,de szerintem 35 ev felett kell is!Es mindegy hogy valamit nem tartanak kotelezonek,minden vizsgalaton tul fogsz itt is esni ami otthon tortenik!Kivetel persze az ultrahang..Az csak a 12.-14.het korul lesz,es tobb nem lesz.De arra is el lehet menni kulon!
2/7 anonim válasza:
2 ultrahang van. 12. és 20. hét környékén..... Down-kórt is néznek.
3/7 anonim válasza:
Elso vagyok,nekem aztmondtak hogy nemregen szuntettek meg a 2.ultrahangot.
4/7 anonim válasza:
Rosszul mondták. Ismerőseim most voltak 20.heti uh-n.
5/7 anonim válasza:
Tenyleg ket uh van. En hetfon megyek a 20. hetire. Minden fontos vizsgalatot megcsinaltak eddig. Szerintem nem erdemes vizsgalat miatt hazamenni. :)
6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, akkor nem izgulok annyira.
2012. dec. 14. 22:15
7/7 anonim válasza:
Akkor lehet hogy csak itt van szuntettek meg..:( De nem baj,megyunk majd kulon,ezen ne muljon!:) Mindenkinek boldog babavarast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!