Márciusban szülő kismamik Ti már h haladtok a babacuccokkal? Vettetek már meg valamit? Miben viszitek haza a kórházból majd?
szia!
semmit nem vettünk még,majd egy hónap múlva kezdünk vásárolgatni. kisfiú lesz és nem nagy a hasam:)
Nálad?:)
Szia!
Én is márciusban szülök, de még semmit nem vettem neki, mert én is babonás vagyok és mert a párom se engedi, hogy most vásárolgassak, pedig mar nekifognék :) Igaz, kiságy, pelenkázó, rengeteg bébiruha már van, ezeket kaptuk. Alig várom, hogy vehessek neki dolgokat, a neveken gondolkozunk.
De örülök nektek :) Szuper ! :) Gratulálok mindenkinek és neked is h 2 kis fiúcska után összejött a kislányka! :)
Mi is kislányt várunk már a nevét is kitaláltuk. :) Vásárolgatni még csak annyit tettem meg h ha vmi igen nagyon megtetszett nem tudtam ott hagyni...ez régen is így volt mikor még nem volt a képbe a baba ha megnéztem a cuccokat vhol meg akartam venni de nem volt ugye miért...most meg ha meglátom megveszem :) sok minden hiányzik nekünk is még persze van idő...ezt a babonát nekem az idősebbek mondják h nem szabad de én úgy vagyok ezzel szeretném ha minden a helyére kerülne mire jön a kicsi :) Március 10-re vagyok kiírva és nekem most hirtelen nőtt meg a hasam olyan furcsa...már más is látja és észreveszi nem csak én :) mosolyognak az emberek ha meglátnak és ilyenek...:) Ti is tapasztaltatok hasonlóakat? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!