Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti miben hozzátok haza, a...

Ti miben hozzátok haza, a picurkát? Kell még pólya?

Figyelt kérdés
Nem tudom,hogy mostanában kell-e pólya vagy kötelező abban haza hozni???????????Ti mibe hozzátok haza az angyalkát ??Én márciusban szülök azt sem tudom,hogy kb milyen idő lesz .Majd viszek ezt is azt is :-))))

2012. nov. 4. 12:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

nem köteelző, nálunk egy dolog volt kötelező, ha autóval viszed haza a kicsit, akkor látni akarták a babahordozót, de gondolom ez sincs így minden kórházban

nekünk nem volt pólyánk, mind a két gyerek felnőtt nélküle

2012. nov. 4. 12:36
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Pólyávan akkor viszik haza a picit, ha babakocsiban, vagy gyalog viszik haza!

Autós ülésbe nem tudod bekötni pólyában a babát!

Egy body, rugi, kardigán, sapka pléd elég rá, csak az autóig viszitek ki, az autóban meg fűtötök!

Én február végén így vittem haza.

2012. nov. 4. 12:38
 3/12 anonim ***** válasza:
20%

Ez a miben viszed haza a picit régen volt nagy kérdés!

Az új baba ruhát le kellett adni a csecsemősöknek, benne pénzt, ők felöltöztették a babát, berakták a pólyába, és új viheted haza a babát, a kocsiban vagy buszon, vonaton, ölben fogták a gyereket!

Most leadod a hordozót, benne a babaruhát, pénzt, felöltöztetik a babát, bekötik a hordozóba, és autóban bekötve a hordozót viszed haza a babát! Itt a hála pénzzel megöszönös a munkájukat, valamit az ember szép új ruhát ad be, jól esik ha megdícserik milyen csinos...

De van kórház, ahol te magad öltözteted a babát.

2012. nov. 4. 12:46
 4/12 anonim ***** válasza:

Te jó ég! Már mindenért pénzt kell adni??? Elég szomorú, hogy ez a hozzáállás :(

Pólya nem szükséges amúgy, de ha te szeretnél, akkor otthonra vehetsz, lehet, hogy jobban fog aludni benne a babád. Amúgy autós hordozóban kell hazavinni, ha kocsival mentek.

2012. nov. 4. 13:01
 5/12 A kérdező kommentje:
Jaj de jó,hogy nem kell pólya.Ige autóval hozzuk haza.Viszont még Én sem hallottam ,hogy pénzt kell adni de jó tudni ne hogy beégjek .
2012. nov. 4. 13:43
 6/12 anonim ***** válasza:
Ne viccelj már! Nem kell pénzt adni!
2012. nov. 4. 13:45
 7/12 anonim ***** válasza:
Én sem adtam egyszer sem pénzt az öltöztetésért. Igaz, nálunk volt olyan anyuka, aki minden szoptatás után dugta az ezrest a baba ruhájába, hogy a csecsemős megtalálja! Szerintem meg a munkáját végzi, és ha akarok adni, akkor nyíltan adjam, ne dugdosgassam sehova.
2012. nov. 4. 13:49
 8/12 anonim ***** válasza:

Kedves 3. Én ilyenről még csak nem is hallottam!!!

Én mindkettőt hordozóban hoztam haza, mindkettő csak az első nap volt pólyában, és őszintén megmondom, hogy én azt sem tudom, hogy egy pólyást hogyan kell fogni :)

Így van, vigyél be mindenféle cuccot és a nővérkék majd megmondják mit adj a babára, vagy ráadják ők. Ingyé.

Egyébként mindegy mikor szülsz. Én május végén szültem, verőfényes napsütésben indultunk haza a kórházból. 15 percet autóztunk hazáig, addigra óriási vihar kerekedett, szakadt az eső, iszonyúan fújt a szél. Hát így jött haza:)))

2012. nov. 4. 17:10
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen .
2012. nov. 4. 19:14
 10/12 anonim ***** válasza:

Pólyát nem érdemes venni szerintem. A kórházban pedig nem kötelező. Pénzt sem kell tenni a ruhába. Ha valaki nagyon kedves volt nyilván adhatsz neki, mint bármilyen nővérnek, akár hálapénzt, akár csomagot.

Ha esetleg a miskolci megyeiben szülsz, akkor tuti nem leszel hálás a csecsemősöknek.

2012. nov. 4. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!