Ti miben hozzátok haza, a picurkát? Kell még pólya?
nem köteelző, nálunk egy dolog volt kötelező, ha autóval viszed haza a kicsit, akkor látni akarták a babahordozót, de gondolom ez sincs így minden kórházban
nekünk nem volt pólyánk, mind a két gyerek felnőtt nélküle
Pólyávan akkor viszik haza a picit, ha babakocsiban, vagy gyalog viszik haza!
Autós ülésbe nem tudod bekötni pólyában a babát!
Egy body, rugi, kardigán, sapka pléd elég rá, csak az autóig viszitek ki, az autóban meg fűtötök!
Én február végén így vittem haza.
Ez a miben viszed haza a picit régen volt nagy kérdés!
Az új baba ruhát le kellett adni a csecsemősöknek, benne pénzt, ők felöltöztették a babát, berakták a pólyába, és új viheted haza a babát, a kocsiban vagy buszon, vonaton, ölben fogták a gyereket!
Most leadod a hordozót, benne a babaruhát, pénzt, felöltöztetik a babát, bekötik a hordozóba, és autóban bekötve a hordozót viszed haza a babát! Itt a hála pénzzel megöszönös a munkájukat, valamit az ember szép új ruhát ad be, jól esik ha megdícserik milyen csinos...
De van kórház, ahol te magad öltözteted a babát.
Te jó ég! Már mindenért pénzt kell adni??? Elég szomorú, hogy ez a hozzáállás :(
Pólya nem szükséges amúgy, de ha te szeretnél, akkor otthonra vehetsz, lehet, hogy jobban fog aludni benne a babád. Amúgy autós hordozóban kell hazavinni, ha kocsival mentek.
Kedves 3. Én ilyenről még csak nem is hallottam!!!
Én mindkettőt hordozóban hoztam haza, mindkettő csak az első nap volt pólyában, és őszintén megmondom, hogy én azt sem tudom, hogy egy pólyást hogyan kell fogni :)
Így van, vigyél be mindenféle cuccot és a nővérkék majd megmondják mit adj a babára, vagy ráadják ők. Ingyé.
Egyébként mindegy mikor szülsz. Én május végén szültem, verőfényes napsütésben indultunk haza a kórházból. 15 percet autóztunk hazáig, addigra óriási vihar kerekedett, szakadt az eső, iszonyúan fújt a szél. Hát így jött haza:)))
Pólyát nem érdemes venni szerintem. A kórházban pedig nem kötelező. Pénzt sem kell tenni a ruhába. Ha valaki nagyon kedves volt nyilván adhatsz neki, mint bármilyen nővérnek, akár hálapénzt, akár csomagot.
Ha esetleg a miskolci megyeiben szülsz, akkor tuti nem leszel hálás a csecsemősöknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!