Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kókuszpólya vagy sima hagyomán...

Kókuszpólya vagy sima hagyományos pólya? Szerintetek melyik a jobb? Ti melyikben hoztátok haza a kicsit miután megszületett?

Figyelt kérdés
Én 12, és 3évvel ezelőtt szültem, akkor a sima pólyában hoztuk haza őket. A kókuszpólya mennyivel másabb?
2012. jan. 9. 14:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Igazán? Egyik se szükséges, főleg a 3. babánál:D Ha van otthon normál pólya és nagyon ragaszkodsz a pólyához, tedd abba! De: nem lehet bekötni se ebben, se a kókuszpólyában a hordozóba, mózesbe... Szóval nem biztonságos. Én a 3 kicsit bizony simán, pólya nélkül hoztam haza (az elsőt még csak pólyában adták ki, de az 1 éve volt).
2012. jan. 9. 14:46
 2/9 anonim ***** válasza:
Én 2010 be szülttem simma polyába hoztam haza én ma se döntenék máshogy kb 7 év mulva tervezük a kis tesot öt is abba fogom majd haza hozni Zsanett
2012. jan. 9. 14:47
 3/9 anonim ***** válasza:
A babakocsihoz tartozó hordozóba hoztam haza a kórházból.Kókuszpólya várta otthon a lányomat, mert tartja a gerincét, de a lábait nem nyomja el annyira, mint a hagyományos pólya.
2012. jan. 9. 14:48
 4/9 anonim ***** válasza:
Nálunk úgy volt, mint a 14:48-asnál.
2012. jan. 9. 14:54
 5/9 anonim ***** válasza:
Hordózóban! Pólyában kocsiban nem is tudnám szállítani!
2012. jan. 9. 15:00
 6/9 anonim ***** válasza:
Nálunk , nyíregyházán csak babhordozóba adják ki az ujszülöttet! Utána én is pólyába akarom tenni.
2012. jan. 9. 15:22
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem 2 gyerekem van. Mire jó a pólya? Nálunk ez kimaradt.

Bocs, hogy off vagyok.

2012. jan. 9. 15:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Nálunk azért volt jó a kókuszpólya, mert kislányom nagyon nyugtalan baba volt, és ha becsomagoltuk, akkor általában megnyugodott. Nem kötelező a használata, lehet enélkül is élni, de én nem bánom, hogy nekünk volt, mert az első hetekben nagyon jó szolgálatot tett.
2012. jan. 9. 19:40
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nekem mind két fiam nagyon szerette a pólyát, remélem, hogy a harmadik kisfiam is szeretni fogja. Bár pólyában sokkal könnyebb lesz fogni a fiaimnak is ugy hogy én is tartom.
2012. jan. 9. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!