Ti miben hozzátok haza, a picurkát? Kell még pólya?
Figyelt kérdés
Nem tudom,hogy mostanában kell-e pólya vagy kötelező abban haza hozni???????????Ti mibe hozzátok haza az angyalkát ??Én márciusban szülök azt sem tudom,hogy kb milyen idő lesz .Majd viszek ezt is azt is :-))))2012. nov. 4. 12:25
11/12 anonim válasza:
Ez az ezrest dugdosott az anyuka a babaruhába történet kissé megdöbbentett. Nekem eszembe se jutott, hogy majd ilyet csináljak...de eltérőek az emberek. Egy idős rokonunk régebben (lehet, hogy még most is) kb 300 fortintos borítékkal ment a dokihoz és adta oda neki, mert az ő fejében úgy van, hogy a dokinak hálapénzt kell adni...
Amúgy mi is márciusra várjuk a babát, de autós hordozóban hozzuk el, abba meg ugye nem kell a pólya.
Ha esetleg kaptok valamelyik rokontól pólyát, akkor kipróbálhatjátok, de csak ezért ne vegyetek. Mondjuk olyat is hallottam, hogy valaki csak a pólyába téve merte felemelni a babát (mármint valamelyik rokon)...
12/12 anonim válasza:
Le kell adni a babahordozót, ruhát és pénzt? Jé, ilyet sem hallottam még :) Mondjuk nálunk 0-24 rooming inn volt. Én öltöztettem, mikor indultunk. Body, póló, és rugi volt rajta, meg persze sapi, és be volt csomagolva egy plédbe, októberben (mondjuk szép idő volt). Bekötni még véletlenül sem tudtam volna, hiába akartam, mert a nyakában volt mindig a lába. Egyébként vehetsz neki ősz-tavaszi overált is. Az alá lehet öltöztetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!