Lehetséges a terhesség?
Figyelt kérdés
December 2.-án jött meg a menstruációm és 7.-én múlt el. 12.-én pecsételő vérzésem volt,ami 13.-ára el is múlt. Soha nem történt még ilyen velem, hogy pecsételő vérzésem lett volna,pláne nem menstruációt követően. Lehetséges, hogy beágyazódás egyik jele lehetett,vagy még valami utólagos vérzés? Nem volt nagy mennyiségű és csak barnázás volt.
Köszönöm előre is a válaszokat!
2012. dec. 14. 17:01
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem lehet terhesség mert rendesen megvolt és a beágyazódásos vérzés kicsit korai lett volna!
2/5 anonim válasza:
Hány napos a ciklusod? Ha rövid, akkor inkább ovulációs vérzés lehetett.
3/5 A kérdező kommentje:
28 napos. Egyszer volt már terhességem és akkor pont ovulációs időben fogant meg a baba,tehát rendesen 28 napos ciklus szerint. Viszont,ha nem terhesség,akkor mégis mi állhatott mögötte? Kicsit aggódom,de orvoshoz csak max. jövőhét szerdán tudok eljutni.
2012. dec. 14. 17:13
4/5 anonim válasza:
Ovulációs vérzésed volt, előfordul az ilyen. Néha-néha nálam is előfordult már ilyen, teljesen normális dolog.
5/5 A kérdező kommentje:
Teszteltem egy pozitívat.. Terhesség,vagy ciszta is lehet:?
2012. dec. 15. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!