Ez most terhesség?

Figyelt kérdés
Már több mint egy hete késik a menstruációm, és a hasam alján ki lehet tapogatni egy alig érezhető gömb szerű valamit. Ez most terhesség? Vagy mindenkinek ott van az a 'gömb' a hasa alján csak én nem vettem még észre? Nem tudom mit kéne éreznem... Segítsetek!

2012. dec. 14. 12:22
 1/7 anonim ***** válasza:
hogy terhesség-e nem tudom, elképzelhető, de még ha terhes is vagy, az a gömb amit érzel, az nem a baba. Nem lehet még ilyen fiatal terhességnél érezni:-) tesztelj holnap reggel, biztosat csak az "mond" :-) szurkolok:-)
2012. dec. 14. 12:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Én nem hinném,hogy egy terhességet így ki lehet tapogatni.Szerintem menj el orvoshoz.Ha már 1 hete késik és terhes vagy azt tesztnek már ki kell mutatnia.
2012. dec. 14. 12:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Teszteltél már?
2012. dec. 15. 09:52
 4/7 A kérdező kommentje:
ma fogok. az van ráirva a használtai utasításra, hogy célszerűbb reggel megcsinálni. mennyiben változhat meg az eredmény, ha kora délután csinálom?
2012. dec. 15. 13:31
 5/7 anonim ***** válasza:
1 hét késése után már mind egy hogy reggeli első vizeltből csinálod vagy délután. Nekem mensi előtt 5 nappal kimutatta a terhességet reggeli vizeletből halványan.1 hét késés után már bár mikor megcsinálhatod.2.voltam szurkolok :))
2012. dec. 15. 15:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Mi az eredmény??????????????
2012. dec. 16. 21:24
 7/7 A kérdező kommentje:
negatív:)
2012. dec. 19. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!