Terhesség tünete lenne?
Figyelt kérdés
Sziasztok ... Tudnátok segiteni , a páromal próbalkozünk egy kis babán ... Vasárnap fele meg kellene jöni a havinak ... Egyenlóre semi jele ..Máskor mindég szoköt fájni a hasam stb... Máma azon vetem eszre magam hogy ég a mellem és a wc ülve fehér fojasom van nagyobb menyisegben ... Meg ijetem és most nem tudom mi lehet ez vagy baba vagy nemtüdom ....elnézést a héjes irasert de nem vagyok magyar köszonöm ...Ja és viszket a melem#terheseg teherbeese tunetek
2012. dec. 14. 15:34
1/7 anonim válasza:
Bármi lehet ebből még, ha nem jön meg, hétfőn tesztelj.
Drukkolok!
2/7 A kérdező kommentje:
De baj nem lehet ? hat jo lene koszonom es ha valakinek volt mar ijen elmeselhetne
2012. dec. 14. 15:48
3/7 anonim válasza:
Nekem is előfordul ilyen mensi előtt. Bármi lehet ez még. Majd kiderül. Nem mindig egyformák a ciklusok.
4/7 A kérdező kommentje:
Hat igen de akor a mellem az miert ojan amijen ?
2012. dec. 14. 20:14
5/7 anonim válasza:
Ez még bármi lehet!Azt írod,semmi jele a menszesznek,az is jel,ha égnek,és viszketnek a melleid,nekem legalábbis szokott,és van olyan,hogy a hasam is akkor kezd el fájni amikor megindul a menstruáció.
Szóval ez lehet baba és lehet sajna menszesz is!Ha vasárnap nem jön meg,hétfőn csinálj tesztet!
Egyébként nekem holnap nem kéne megjönnie,fájnak a melleim nekem is,viszont a hasam is görcsölget,hol enyhén,hol erősebben.
Reméljük nem jön meg nekem se és neked se!
Szorítok neked!
6/7 anonim válasza:
Ja és mindenképpen írd meg,mi van veled!
Megy a drukk!
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom az utolsonak ... Remelem nem jon meg es baba lesz a dologban rogton irok ha csinaltam nem tudom mi lesz de meg mindeg bizok benne ...Csak ojan az erzesem hogy nem lesz belole sem sajnaos hat nem tudom en is szoritok
2012. dec. 15. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!