Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet terhesség tünete/jele a...

Lehet terhesség tünete/jele a hüvelygomba?

Figyelt kérdés
Egy hete voltam dokinál, mert peteérés-serkentővel kezel, akkor este voltunk együtt a férjemmel, és 4 nap múlva kezdtem érezni a hüvelygomba tüneteit. A mellbimbóim kicsit érzékenyek, és időszakos hátfájásaim vannak. Közben volt egy kis megfázásom, Neo Citran-nal kezeltem. Lehetséges lenne, hogy terhes vagyok?
2012. okt. 15. 19:58
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
már hogy lehetne a hüvelygomba a terhesség tünete? istenem....
2012. okt. 15. 20:00
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
Buta kérdés...viszont Kedves kérdező,mi is próbálkoztunk,pár nap mulva tesztelek,és most volt enyhe 3-4napos hüvelygombám :( De nem éreztem azt,hogy terhessék ,,tünete, lenne :D de megirom,ha pozitiv lesz a teszt :D
2012. okt. 15. 20:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem! Nem is értem, hogy ez hogy juthatott eszedbe. Az igaz, hogy a terhesség során kicsit meggyengülhet a hüvely védekezőképessége, így könnyebben kialakulhat fertőzés, de az csak a későbbiekben jellemző, előrehaladottabb terhességeknél,nem akkor mikor még épp csak megfogant. Szóval nem, semmiképp sem jelenti ez azt, hogy terhes vagy! Természetesen lehet hogy sikerült, de nem amiatt lett gombás fertőzésed.
2012. okt. 15. 20:15
 4/7 anonim ***** válasza:
67%

Nem lehet jele, ennyi erővel a fogfájást is annak vehetnénk, vagy végtagfájdalmakat is. A hasmenésről meg ne is beszéljünk.

Szerintem felfáztál.

2012. okt. 16. 17:42
 5/7 anonim válasza:
5 hetes terhes vagyok. A teszt nem mutatta és hüvelyfertőzésem lett pénteken voltam dokinál és megállapitotta hogy terhes vagyok. És érzékenyebb ilyenkor a szervezet a fertőzésekre.
2018. márc. 18. 21:36
 6/7 anonim válasza:
73%

Meglepődve olvastam a sok tudatlan hozzászólást. Sajnálom, hogy lebutáztátok a kérdezőt, hiszen a hormonális egyensúly felborulása a terhesség egyik fő tünete. A hüvelygombát mi okozza? A hormonális változások.

~ szülésznő

2022. jan. 23. 00:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Végre egy hozzáértő szakember kedves 6-os,köszönjük!
2023. febr. 3. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!