Lehet terhesség tünete/jele a hüvelygomba?
Figyelt kérdés
Egy hete voltam dokinál, mert peteérés-serkentővel kezel, akkor este voltunk együtt a férjemmel, és 4 nap múlva kezdtem érezni a hüvelygomba tüneteit. A mellbimbóim kicsit érzékenyek, és időszakos hátfájásaim vannak. Közben volt egy kis megfázásom, Neo Citran-nal kezeltem. Lehetséges lenne, hogy terhes vagyok?2012. okt. 15. 19:58
1/7 anonim válasza:
már hogy lehetne a hüvelygomba a terhesség tünete? istenem....
2/7 anonim válasza:
Buta kérdés...viszont Kedves kérdező,mi is próbálkoztunk,pár nap mulva tesztelek,és most volt enyhe 3-4napos hüvelygombám :( De nem éreztem azt,hogy terhessék ,,tünete, lenne :D de megirom,ha pozitiv lesz a teszt :D
3/7 anonim válasza:
Nem! Nem is értem, hogy ez hogy juthatott eszedbe. Az igaz, hogy a terhesség során kicsit meggyengülhet a hüvely védekezőképessége, így könnyebben kialakulhat fertőzés, de az csak a későbbiekben jellemző, előrehaladottabb terhességeknél,nem akkor mikor még épp csak megfogant. Szóval nem, semmiképp sem jelenti ez azt, hogy terhes vagy! Természetesen lehet hogy sikerült, de nem amiatt lett gombás fertőzésed.
4/7 anonim válasza:
Nem lehet jele, ennyi erővel a fogfájást is annak vehetnénk, vagy végtagfájdalmakat is. A hasmenésről meg ne is beszéljünk.
Szerintem felfáztál.
5/7 anonim válasza:
5 hetes terhes vagyok. A teszt nem mutatta és hüvelyfertőzésem lett pénteken voltam dokinál és megállapitotta hogy terhes vagyok. És érzékenyebb ilyenkor a szervezet a fertőzésekre.
6/7 anonim válasza:
Meglepődve olvastam a sok tudatlan hozzászólást. Sajnálom, hogy lebutáztátok a kérdezőt, hiszen a hormonális egyensúly felborulása a terhesség egyik fő tünete. A hüvelygombát mi okozza? A hormonális változások.
~ szülésznő
7/7 anonim válasza:
Végre egy hozzáértő szakember kedves 6-os,köszönjük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!