Terhesség alatti hüvelygomba árthat a babának?
Szia
1-2 infó amit gyorsba találtam
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Drága Doktor Úr/Nő!
Az lenne a kérdésem hogy jelenthet veszélyt vagy akármilyen bajt a babának ha a terhesség alatt kialakul a hüvely gomba?
Kedves Hölgyem!
A hövelygomba, vagy bakteriális fertőzés minden esetben kezelést igényel, hogy ne okozzon felszálló fertőzést. Ezért panaszok esetén orvosi kontrollra van szükség, hogy a megfelelő készítménnyel kezeljék.
Mindenféle ferrőzést ki kell kezelni, mert ha felszáll, akkor megfertőzheti a burkot, a magzatvizet, koraszülést is okozhat, illetve lehetetlenné teheti a hüvelyi szülést a baba fertőződésveszélye miatt.
Azonnal nem kell másik doki, a jövő hétfő nem a világ vége, azonban kezeletlenül nem szabad hagyni. Esetleg addig még egy Canesten-kúrával megpróbálkozhatsz, vagy kérdezd meg a gyógyszerészt, hogy milyen recept nélküli szert javasol hüvelygombára, ami tényleg hat is. Általában képben szoktak lenni, és nagyon segítőkészek. (Azzal meg nem kell törődni, hogy ki áll a hátad mögött fülelve.:-)
Igen, ki kell kezelni! nekem 4 hetes terhesen jött ki, a dokim csak a Canestent engedte, semmi más kúpot. Egymás után 3 csomagot használtam el, vagyis 18 db-ot. Akkor végre elmúlt.
Azóta Ökonetes grapefruit magolaj cseppet szedek, és semmi gondom! Ez baci, vírus, és gombaölő szer.
21 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!