Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért van az hogy terhesség...

Miért van az hogy terhesség alatt ilyen gyakori a hüvelygomba stb fetőzés?

Figyelt kérdés

Gondolom mindenki jobban vigyáz.

Most nincs gombás fertőzésem, nem is volt még, de nagyon irritál valami egész nap, szinte fáj, a bőr is teljesen kiszáradt...mi tehetek? Talán a borotva miatt van???-Nemkéne leborotválnom?

Volt így valaki?

2008. aug. 30. 19:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Én már nem is látom,hogy mit borotválok :) pedig még csak a babavárás felénél vagyok!A szőrtelenítés az első pár napban komfortosabb érzés,aztán megint kinő a szőr és viszket...a saját tapasztalataim szerint.Kicsit érzékenyebb a bőrünk,ez ellen igazából nincs megoldás...esetleg bekrémezhetnéd vékonyan azt a területet.Azt pedig mindenki jól tudja,hogy tényleg csak a saját borit szabad használni,mert az is fertőzésforrást jelenthet,ha valaki más már használta előtted...ja és főleg az intim helyeken.Ha nagyon erősen reagálsz a borotválásra,hagyd egy ideig...A gombás meg egyéb fertőzésekkel pedig tényleg vigyázni kell,amennyire csak tudsz.... (bár éppen most hallottam,hogy akár buszon(!) is elkaphatjuk) a babád épségének érdekében is.Nálam sem( most gyorsan lekopogom )fordult elő a várandósság alatt,sőt korábban volt jellemző...persze lehet,hogy csak a szerencsén múlik.Valaki fogékonyabb és vannak akiket egész életében elkerülnek az ilyen betegségek....

Végső megoldásként keress fel egy orvost,ha már egyéb tüneted is jelentkezne..boldog babavárást!

2008. aug. 30. 19:34
 2/4 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszod, azt hiszem hagyomezt a borotválást 25 hetes vagyok, de még éppen látom mit csinálok..saját borim van, már körömvirágkrémmel kenem ma először, talán jó lesz, de ezekszerint nem csk engem irritál a dolog.

A doki talán megérti a dzungel stílust.

A buszon meg egyéb helyeken pedig inkább nem is ülök le, de betétet használok ez miatt ,talán az + védelem.

Hát ez van .

2008. aug. 30. 19:39
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Az első vagyok.Hú,elfelejtettem...én mostanában már csak akkor szőrtelenítek-azaz havonta,mielőtt megyek dokihoz...éppen csütörtökön lesz a következő esemény!:)Ez is egy jó tipp lehet,mert mint írtam,nálam is szörnyű szokott lenni utána,de azért havi egyszer kibírható...Kitartás!!!:)
2008. aug. 30. 19:48
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi, akkor lehet hogy a párom helyett a dokinak fogok borotválkozni, :-)))))
2008. aug. 30. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!