Terhesség tünete lehet a teltség érzet, puffadás, mintha gőrcsőlnék, és ezek kb mennyi időre jelentkeznek?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 16. 22:05
1/4 anonim válasza:
Én kb egy héttel azután kezdtem puffadni, miután meg kellett volna jönnie!
Bármit ettem, mindentől felfújódtam, elég kellemetlen volt.
De ez mindenkinél más!
Mióta nem jött meg?
Csináltál tesztet?
2/4 A kérdező kommentje:
Elég hülye helyzet az enyém.eggyüt lét előtt is problémám volt vele,honapokig kimarad,ezért nem tudom mikor kellene jőnnie. de eggyüt lét ota eltelt kb 4-5honap,és most jelentkeznének ilyen jelek? előtte semmi rosszullét,vagy ilyesmi,remélem nem az,mivel már nemvagyunk eggyütt.
2012. ápr. 17. 13:15
3/4 anonim válasza:
Első vagyok!
Ha 4-5hónapja nem jött meg,valószínűleg más lesz a dologban!!
4-5hónaposan már érzed, hogy mocorog a baba, meg a hasad is már eléggé látványosan nőtt volna!!
4/4 A kérdező kommentje:
Nem birtam ki,csináltam tesztet,az szerint nem vagyok az.ennek azért őrülők,mert már nem vagyunk együtt.de ott a kérdés,hogy akkor mi lehet az oka.
2012. ápr. 18. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!