Baj van? Terhesség?

Figyelt kérdés

Kapcsolatom van egy nálam 2x idősebb férfival. Nem vagyunk együtt.

Azt hiszem terhes vagyok...holnap csinálok tesztet. Egy hete pecsételő vérzésem volt, furcsa alhasi érzésem. Tegnap óta émelygek-erős hányinger, szédülök, gyenge vagyok, furcsán érzem magam, mindig csak aludnék. Egy ideje székrekedésem is van. Olyan kimerültnek, "fájósnak" érzem magam, mintha sokat edzettem volna. (Az utolsó menstruációm nov. 20 körül volt, utána történt meg az eset)

Szerintetek, lehetséges hogy...? Írjatok kérlek, mert nagyon aggódom :(

2012. dec. 15. 08:01
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy a mellem is duzzadt, érzékeny, bő hüvelyi folyásom van, emellett pedig folyamatosan kívánnám a..hát tudjátok.
2012. dec. 15. 08:05
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

HA védekezés nélkül voltatok együt (a megszakitás NEM védekezés), akkor nagy valószinüsége van.

Csinálj tesztet, utána menj orvoshoz.

Mennyi idös vagy? Ha még kiskorú, akkor minél elöbb szólj a szüleidnek is.

2012. dec. 15. 08:06
 3/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kiskorú.(húszas évek)Tudom, nevetségesen és felelőtlenül hangzik, de nem tudnám megmondani, hogy helyesen védekeztünk-e.
2012. dec. 15. 08:09
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
nem merek neked biztosat mondani de ezek a terhesség jelei,bármikor csinálhatsz tesztet,mert azok már kimutatják,akár a nem reggeli vizeletből is
2012. dec. 15. 08:12
 5/20 A kérdező kommentje:

Csak azt ne. :(

Nem vagyok olyan élethelyzetben, hogy gyereket vállalhassak, pláne nem egyedül.

2012. dec. 15. 08:14
 6/20 A kérdező kommentje:
Van itt esetleg pár hetes terhes, aki tudna segíteni?
2012. dec. 15. 08:22
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Hiába lenne itt akárhány terhes, az NEKED nem segit, mert ilyen tünetek lehetnek a terhesség jelei, de lehet beképzelés is, meg egyéb okai is lehetnek.

Amit hasznos, ha csinálsz egy tesztet, ha pozitiv, akkor terhes vagy, ha negativ,akkor vagy csinálsz egy hét mílva másikat, vagy - ami még egyértelmübb, elmégy nögyógyászhoz és vele csináltatsz vérképböl tesztet.

2012. dec. 15. 08:27
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy nem tudod, védekeztetek-e?

Ha szedsz foganzásgáltót, akkor AZ védekezés, ha a partnered óvszert használ az elsö pillanatol kezdve, AZ védekezes, ha nem használ óvszer, mert "majd vigyáz", az NEM AZ.

Ha NEM TUDOD, hogy védekeztetek-e, akkor kizártnak látom, hogy egyikötök is gondolt volna erre.

Szóval igencsak valószinü, hogy terhes vagy, a helyedben minél elöbb elmennék orvoshoz, hogy mondjon valamit.

2012. dec. 15. 08:31
 9/20 anonim ***** válasza:
Így van, teszt és orvos! Bár a teszt még lehet, hogy korai. De csak a tünetek alapján nem lehet biztosat mondani. Így pontosan 50-50% az esélye.
2012. dec. 15. 08:36
 10/20 A kérdező kommentje:

Nem arról van szó, de a nagy hévben nem biztos, hogy mindent biztonságosan csináltunk! Sajnos ez van, tudom hogy hülye voltam.

Párhetes terhességet képesek kimutatni a tesztek?

2012. dec. 15. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!