Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Na ki fogja megajandekozni...

Na ki fogja megajandekozni ferjet parjat egy pozitiv teszttel karacsonyra? Hogy tervezitek elmondani?

Figyelt kérdés
Valakinek pozitiv teszt mostanaba igy karacsony elött? Vagy valami arra utalo jel hogy valoszinü baba lesz a dologbol? Hogy tervezitek majd elmondani a parotoknak? Pl atadjatok az tesztet mint egy ajandekot? :)

2012. dec. 11. 21:10
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Karácsonykor tesztelőknek drukk és sok kétcsikos tesztet kivánok a fa alá, mindenkinek! :)

Nekem mikuláskor kellett volna megjönnie, de nem jött, azután tesztelgettem, és mindegyik pozitiv lett, bár a csikok erőssége változó.

Tavaly pedig mikuláskor jött meg az első menzeszem, kisfiam születése után. Szóval sok érdekesség van itt. :)

Remélem most egy ideig nem kopogtat a "mikulás".

(előző, 20-as voltam)

2012. dec. 13. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!