Na ki fogja megajandekozni ferjet parjat egy pozitiv teszttel karacsonyra? Hogy tervezitek elmondani?
Figyelt kérdés
Valakinek pozitiv teszt mostanaba igy karacsony elött? Vagy valami arra utalo jel hogy valoszinü baba lesz a dologbol? Hogy tervezitek majd elmondani a parotoknak? Pl atadjatok az tesztet mint egy ajandekot? :)2012. dec. 11. 21:10
21/21 anonim válasza:
Karácsonykor tesztelőknek drukk és sok kétcsikos tesztet kivánok a fa alá, mindenkinek! :)
Nekem mikuláskor kellett volna megjönnie, de nem jött, azután tesztelgettem, és mindegyik pozitiv lett, bár a csikok erőssége változó.
Tavaly pedig mikuláskor jött meg az első menzeszem, kisfiam születése után. Szóval sok érdekesség van itt. :)
Remélem most egy ideig nem kopogtat a "mikulás".
(előző, 20-as voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!