Na ki fogja megajandekozni ferjet parjat egy pozitiv teszttel karacsonyra? Hogy tervezitek elmondani?
Én pontosan 24-re nem várom. És reggel fogok tesztelni, és ha végre pozitív lesz, akkor bizony be fogom csomagolni egy szép díszdobozba (volt karkötős dobozomba) és odaadom neki szenteste a fa alatt :)
Bárcsak pozitív lenne a tesztem :)
Én szombatra nem várom!Ami furcsa ebben a ciklusban,hogy a melleim csak most kezdtek el fájni,pedig nekem középidőtől egyre erősebben szokott fájni,de most semmi,csak tegnap kezdődött,de nem feszülés,hanem mellbimbó érzékenység,és néha petefészek fájás,nem is fájás,hanem olyan nehéznek érzem sokszor,furi érzés.Kíváncsi leszek,ez a 4-ik próbálkozós hónapunk.
Én is remélem,hogy sort keríthetek a tesztelésre és pozitív lesz,a legszebb ajándék lenne a férjemnek és a családnak!:)
Szorítok mindenkinek!
Eloszor is sok sikert es pozitiv tesztet mindenkinek. :)
En is 24.-re nem varom. Es remelem a fa alatt 1 par kis cipo melle egy pozitiv tesztet rakhatok majd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!