Karácsonyra boldog lehetek szerintetek?
Dec. 13-án kéne majd megjönnie. 1-jén, és másodikán voltunk 1ütt a párommal (elvileg az még az az idő mikor termékeny vagyok..).
Lehet, hogy furi lesz amit most fogok írni..
Az 1üttlétünk óta nem dohányzom annyit. 1 doboz elég 2 napra, ami elötte elkézelhetetlen volt. Nyugodtabb vagyok, és nagyon érzelgős.
Ezt úgy értem, h. ilyen "belső harmónia" van bennem azóta. Néha melegség önt el...Pl. hogy milyen boldog vagyok, h. 1ütt van a scalád, békesség van egyéb..Az a néha mindennap van:) esetenként többször is:)
Eddig ilyen soha nem volt!
Lehetséges, h. babás vagyok?:)
Előre is köszönöm a válaszokat. Ill. valaki érzett hasonlót aki babás volt?
Ennyi idő után még nem érezhetsz semmit. Persze ez nem jelenti, hogy nem eshettél teherbe, de ezek az érzések inkább csak képzelődések.
Legkorábban is a beágyazódás után érezhetsz bármit is, ami 7-10 nap az együttlétet követően.
Hát nézd, vannak akik megérzik és be is jön, de ez most olyan,hogy vagy bejön vagy nem.
Mielőtt élesben is elkezdtünk próbálkozni a férjemmel, egyszer nem szakítottuk meg a szeretkezést. Akkor valahogy én is úgy éreztem,hogy hú most tuti terhes vagyok. Én is ilyen furcsa, harmonikus állapotba kerültem. Természetesen megjött!
Aztán az első hónapban,hogy először próbálkoztunk rendesen, semmit nem éreztem, gondolván elsőre nagyon ritka,hogy összejön! Erre terhes lettem!:)
Azért szurkolok!
Van, aki érzi, van, aki nem, ez így van.
Én mindkettőnél másnap reggel úgy éreztem, megvannak...
Szia! Minden rossz szándék nélkül, de akkor miért dohányzol?
Ha jól értettem szeretnéd a babát.
Hogy a kérdésre is válaszoljak nem éreztem hasonlót. Sőt eléggé pesszimista voltam, hogy na, most sem sikerült, erre mégis :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!