Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehetek terhes?

Szerintetek lehetek terhes?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok 1 éve rendszeresen szedek fogamzásgátlót. Jangeet szedtem 10 hónapig most pedig Belarát szedek. Az első Belara levél elfogyása után ugyanúgy mint a Jangeenél 1 hetes gyógyszerszünet alatt mindig csütörtökön jött meg. Most a második Belara elfogyása után az 1 hetes gyógyszerszünet csütörtök napján nem jött meg, pénteken barnáztam, szombaton volt egy pár csepp vér aztán ismét barna a mini tampon nem ázott át rendesen pedig 8 órán át bent volt, vasárnap van reggel nyálkás vér jött egy nagyon minimális azóta csak barnázok semmi vér. Holnap elkell kezdenem szedni a fogamzásgátlót de így, hogy nem menstruáltam rendesen vagyis inkább sehogy így holnap megyek dokihoz. Azt tudni kell, hogy az 1 hetes szünet alatt is élek nemi életet kiegészítő védekezés nélkül. De ebből soha nem volt baj. De most szerintetek érdemes lenne csinálnom egy tesztet?
2012. dec. 2. 16:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem ne aggódj.

A belara nekem is produkált ilyesmit eleinte, de már az első levél után védett voltam.

Viszont én 1 évnél tovább nem birtam szedni, folyamatosan mellékhatásoktól szenvedtem.(szédülés rossz közérzet, ingerlékenység, fáradékonyság, hízás, erős premensens tünetek, libidó csökkenés.) Aztán váltottam symicia-ra de azt azthiszem már nem nagyon lehet kapni.

2012. dec. 3. 09:06
 2/2 anonim ***** válasza:
ja elfelejtetttem, ha biztosra akarsz menni vegyél nyugodtan tesztet..Ha mégis babás lennél az orvos még nem látná.
2012. dec. 3. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!