Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye nem lehetek terhes?

Ugye nem lehetek terhes?

Figyelt kérdés
A mai napon kellene megjönnie, de még nem jött meg és kezdek aggódni, mert szombaton szexeltem és bennem maradt az óvszer, de nem folyt ki!.. Azt olvastam, hogy ilyenkor már nincs termékenységi időszak.. valaki nyugtasson már meg egy kicsit!
2012. dec. 3. 13:14
 1/4 anonim ***** válasza:
45%
Egész biztosan nem lehetsz terhes :)
2012. dec. 3. 13:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha csak benned maradt, de egy csepp se folyt a hüvelyedbe, nem lehetsz terhes (én is jártam már így sajna, de nem lett gond). Akkor inkább lehetsz, ha nem rögtön húzzátok fel a gumit, hanem pár percet még anélkül szórakoztok. De ha nem csináltatok ilyet, kkor nincs ok aggodalomra, de máskor azért figyeljetek, úgy húzza ki, hogy közben a gumit is fogja.
2012. dec. 3. 13:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább már a stressztől fog késni, ha fog egyáltalán. Hiszen még ma bármikor megjöhet.
2012. dec. 3. 13:21
 4/4 A kérdező kommentje:
nagyon aranyosak vagytok! nem gondoltam volna, hogy kapok értelmes válaszokat! :) most egy kicsit megnyugodtam! hát elég sok stressz ért az elmúlt napokban.. akkor reménykedek! :D
2012. dec. 3. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!