Na ki fogja megajandekozni ferjet parjat egy pozitiv
teszttel karacsonyra? Hogy tervezitek elmondani?
Figyelt kérdés
Valakinek pozitiv teszt mostanaba igy karacsony elött? Vagy valami arra utalo jel hogy valoszinü baba lesz a dologbol? Hogy tervezitek majd elmondani a parotoknak? Pl atadjatok az tesztet mint egy ajandekot? :)
Én ma vagyok a 26. napon. 27-28-ak a ciklusaim,de már görcsölget tegnap estétől a hasam. Tegnap este csináltam is egy tesztet,de totál negatív lett. Tartok tőle,hogy nekünk nem lesz ebből pozitív teszt. Majd mindenki írja már meg az eredményt.
2012. dec. 12. 07:10
12/21 anonim válasza:
szia én 16ra nem várom tegnap lett egy halvány tesztem hányingerem van és fáj a cicim én arra gondoltam nyomtatoval ki nyomtatom a tesztet és egy zokni mellett adom neki vagy cumival:-)4dik baba lesz
2012. dec. 12. 07:46
13/21 anonim válasza:
Én ugyan 6-án csináltam tesztet ami pozitív lett én mint mikulási ajándékba adtam oda a tesztet. A családnak karácsonykor akarjuk elmondani, ha minden rendben van és lehet már látni a pici szívét. Akkor holnap megyek orvoshoz és kérni fogok egy uh képet és azt fogjuk felakasztani a fára. :) Aztán a családunk keresheti egy ici picit. :) Mi így terveztük elmondani a szülőknek.
2012. dec. 12. 08:11
14/21 anonim válasza:
Legszebb karácsonyi ajándék lenne nekem is egy pozitiv teszt a fa alá. Dec 23-ra nem várom. Szurkolok mindenkinek, hogy sikerese hónap, és felejthetetlen Karácsony legyen!!!
2012. dec. 12. 08:34
15/21 anonim válasza:
Én 22-re nem várom! Szerintetek az x-epil-lel mikor lenne érdemes tesztelni előtte? Láttam, hogy valaki 8 napra pozitívat tesztelt...
2012. dec. 12. 09:41
16/21 anonim válasza:
Sziasztok! Én is 24.-ére nem várom,már fél éve próbálkozunk,és nagyon-nagyon bizom a Jézuskában,hogy Karácsonyra megkapjuk a legszebb ajándékot!!:)
2012. dec. 12. 09:57
17/21 anonim válasza:
Sziasztok! Én 25-re nem várom! Szorítok Nektek és reménykedem,hogy 2,5 év után ez lesz a legszebb Karácsonyi ajándékunk!
2012. dec. 13. 09:00
18/21 fviki87 válasza:
Sziasztok!Nekem hétfőn derült ki hogy babát várok,igaz nekem a betegségem miatt(endometriozis)kizárták a spontán teherbeesést.De!!Mégis valami csoda útján a hüvelyi ultrahang egy 10*12*10 petezsákot mutatott,embrió még nem látszik.Szóval ahogy kijöttem a vizsgálóból azonnal a nyakába ugrottam a páromnak.Az egész folyosó emberekkel tele,de nem foglalkoztam vele,annyira boldog voltam.Nem bírtam várni a hírrel karácsonyig! :-)
1hét múlva kell visszamennem,remélem már lesz embrió!
Azért mindenkinek sok sikert és boldog karácsonyt kívánok!
2012. dec. 13. 10:45
19/21 anonim válasza:
fviki87 szívből gratulálok neked és boldog bab várást. :)
Én ma megyek orvoshoz ahol ha minden igaz látni fogom az én apróságomat. :) Bár remélem szívhangja is lesz mert még csak a hatodik hét környékére sarcolom, hogy most ennyi idős vagyok. :)
2012. dec. 13. 10:58
20/21 anonim válasza:
Én szeretném addig egy igazán pozitiv teszttel meglepni. :) De már szombat óta tesztelgetek 1-2 naponta, reggel. És előszőr közepesen vastag csikot adott, ki aztán halványodott, ma reggel szintén halvány, de időn túl meg erős csikos lett. Hihetek ennek az erős csiknak? Úgy hogy az előző tesztek ugyanilyen márkájúak, ugyanebből a szériából, és a 2 nappal ezelőtti nem erősődött időn túl sem. Tüneteim nagyon enyhék. És nyáron volt egy missed ab-om 10 hetesen, szóval kicsit félek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!