Szia!Jó volna,ha karácsonyra ezt kaphatnám!Nem is kellene semmi más.Június óta próbálkozunk.Most elkezdtem inni a cickát, hátha egy kis plussz hiányzik.
2012. nov. 20. 14:18
2/26 anonim válasza:
sziasztok!Csatlakozhatok?:-)én is nagyon szeretnék Karira egy pozitív tesztecskét!!!Hátha....még addig van egy ovus periódus....szorítsunk egymásért!De azért az is jó lenne, ha 2013-ban meglenne az a teszt....
2012. nov. 20. 14:31
3/26 anonim válasza:
Én azt kívánom, hogy sokakat, köztük Titeket is megajándékozzon a Jézuska egy babával. Tavaly ilyenkor én is erre vágytam, 1 évet vártunk a pici fiúnkra.
20hkm
2012. nov. 20. 14:42
4/26 anonim válasza:
szívből gratulálok neked!!!!Akkor neked igazán boldog lesz az idei Karácsony!Sok boldogságot!
2012. nov. 20. 14:47
5/26 anonim válasza:
csatlakozhatok? Pajzsmirigybeteg vagyok és emiatt valószínűleg nehezen fog összejönni a baba. De azért örülnék ha karácsonyra már egy pozitív tesztem is lenne. :)
Nektek is kívánom ezt az ajándékot!
2012. nov. 20. 15:12
6/26 anonim válasza:
Én is iszom már a cickafarkot és szedem a Gravidát! Remélem a fa alatt, vagy inkább az újévi pezsgőbontásnál már csak kölyökpezsit iszom! :) Szurkolok Nektek is!
2012. nov. 20. 15:13
7/26 anonim válasza:
Két vetélés után, a legboldogabb ember lennék a világon, ha Karácsonyra összejönne egy babó, és velünk is maradna!3 hó pihi után decemberben már próbálkozhatunk, remélem Karácsonyra pozitívat tesztelhetek, és Ti is!
2012. nov. 20. 15:16
8/26 anonim válasza:
Én is örülnék ha karácsonyra kétcsíkosat tesztelnék...Akkor már 10 napot késne a mensesem, és ha babánk lesz akkor simán kétcsíkos ha végre összejönne..
A legszebb ajándék lenne nekem, a páromnak meg főleg:)Főleg hogy tavaly karácsony pont az első csalódásunk volt, azóta nem jön össze.
2012. nov. 20. 15:47
9/26 A kérdező kommentje:
Nyáron volt nekem is egy vetélésem, nekem 24-én már 6 napot késne!
Mindenkinek kívánom, hogy összejöjjön a baba. Biztos mindenkire fogok minden nap gondolni.
2012. nov. 20. 15:51
10/26 anonim válasza:
Szia én okt 4 vetéltem el 5 hetesen...most 6hétre 3napal ezelött meg jött a menszim pont dec 3körül lenne peteérés karácsony elött szeretnék pozit tesztelni:)decemberben lesz 1éve hogy probálkozunk bár én azért nem lettem terhes mert szoptatam a lányomat sug végén szoktatam le 16 honaposan és szeptemberben már terhes voltam
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!