Szerintetek meg fog jönni vagy kisbabát várok? Kinek voltak hasonló tünetei és mi lett a vége?
Augusztus 25.-én volt meg utoljára és általába 27-29 napra jön meg.
Most késik is,szúrkál a hasam,a kávé illatától rosszul vagyok szó szerint(pultosként dolgozom),mellem nagyon meg van duzzadva és érzékeny a mellbimbóm,sokat járok pisilni,DEE a derekam majd leszakad és néha egy kicsit görcsölök is.
Ma pisilés után egy nagyon világos rózsaszínű valami volt a wc papíron,azóta semmi!!
Délután csináltam egy Lilly tesztet és negatív lett!
Baj h délután csináltam a tesztet??
Köszönöm előre is!!
Nem baj hogy délután csináltad.
Szerintem nem lesz baba, csak meg fog jönni.
De ha mégsem jön meg ismételd meg a tesztet.
Nem tudom minek örülnél, de ha negatív a teszt nagyon kicsi az esély arra hogy terhes vagy.
Szerintem tesztelj pár nap múlva reggeli elsőböl:)
Remélem összejön:)
Tervezett baba?
Nagyon szeretnénk már pozitív tesztet látni a párommal:D!!
Várok még 2 napot és vasárnap reggel tesztelek,persze ha nem jön meg:(!
Köszi nektek a gyors válaszokat!
Utolsónak,Gratulálok!!
Nekem is hasonló volt. Folyton a wc-re rohangáltam, mert azt hittem megjött, kis görcseim voltak és fájt a derekam. A melltartóim sorra szűkössé váltak. Én az olaj szagát nem bírtam.
Teszteltem a nem várt napján és negatív lett, aztán vártam 3 napot, megint negatív. Már nem tudtam mi van, gondoltam várok 1 hetet, aztán doki.
Na a nem várt utáni 11. nap doki előtt csináltam egy tesztet és az eredmény...?
Kb 20 perce aludt el a kiságyában, már 1,5 éves nagylány! :D
Remélem neked is baba van a dologban! :)
Gratulálok hozzá:D!!
Bárcsak ugy lenne!!
Szép estét!!
Nálam pont így volt, szóról szóra, csak a popcorn szagától lettem rosszul elsőnek...aztán később jött a kávé, stb :)
Most lesz 6 hónapos a kislányom :)
Vár pár napot és reggel tesztelj!
Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!