Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen esélyeim vannak? Mi...

Milyen esélyeim vannak? Mi lehet? Csak olyanok írjanak legyen szíves, akik tényleg tudnak hasznos és használható tanácsokat adni, illetve akiknek hasonló élményei vannak, voltak mint nekem és tudják, hogy mi lett a vége.

Figyelt kérdés

Idén már vártam egy babát, de márciusban úgy döntött, hogy nem marad velem és műszeresen befejezték. A doki utasítására vártunk 3 hónapot. Áprilisban 53. napra jött meg( sztem ez természetes), májusban 33 napra, júniusban 32 napra, júliusban pedig 35 napra. Általában a vetélés előtt 32 napos ciklusaim voltak. Egészen júniusig mindig tudtam, hogy mikor van peteérésem, mivel nagyon jól ismerem a test tüneteit. Azonban júniusban a ciklusom 20. napjától nyúlos, átlátszó nyákom volt. Sőt a fémes íz a szájban, a szagérzékenység is volt. A mensim megjött 2 napra, de semmi görcs (mert előtte mindig volt legalább az első napon) és a vérmennyiség is sokkal kevesebb, mint szokott lenni és inkább élénkebb színű volt. Persze teszteltem, de negatív volt. Azóta eltelt 10 nap és tegnap megint volt nagyon sok nyúlos, átlátszó nyákom és nagyon erős hányingerem.

Minden másnap szedem az elevitet és iszom minden nap egy pohárral a cickafarkű teát.

Az egyik kérdésem az lenne, hogy az elevit felboríthatta a testem reakcióit?

A cickafarkűtea kúrával lettem terhes először is.

2010. aug. 7. 09:43
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Néha van alhasi szurka, de csak picik és rövidek.

Amit még elfelejtettem, hogy egyfolytában ég a gyomrom.

2010. aug. 7. 09:57
 2/11 anonim ***** válasza:
terhes az nem vagy az szinte biztos. vetélés után kell azért egy pár hónap mire beáll ciklus meg a testi tünetek. Az elevit nem de acickafark igen felboríthatta a dolgokat. a heledben nem innám, várnék amíg magától beáll a szervezet esetleg utána.
2010. aug. 7. 11:39
 3/11 eszo ***** válasza:

szia! nekem májusban volt terhességem, de júniusban nekem is elment és műszeresen kellett befejezni. nekem a műtéttől számított 30. napon jött meg először. mi 1,5 hónapot vártunk.

De azóta már visszaállt 24 naposra a ciklusom, mint előtte.

Folyamatosan szedtem elevitet, szóval attól nem hinném, hogy felborulhatott a ciklusod!

én is inkább a cickafarkfűre gondolok.

eltolhatta a pé-det, vagy ilyesmi!

mi még próbálkozunk egyelőre!

Sok sikert nektek is!

2010. aug. 7. 12:33
 4/11 A kérdező kommentje:
Az jó, mert a doki is mondta, hogy igyam a cickafarkfű teát, függetlenül attól, hogy szeretnék-e gyermeket vagy sem, mert jót tesz a női nemi szerveknek. Na mindegy. Ma reggel iszonyatos mensiszerű görcseim voltak, 2 percig és fájdogált a jobb petefészkem és most is érzem, hogy van ( olyan érzékelhetően fáj).
2010. aug. 8. 10:46
 5/11 anonim ***** válasza:
Vetélésem nem volt, de ittam én is cickát, és nekem is kitolta a 28 napos ciklusaimat, először 35, majd 42 napra késői pé-vel. Szerintem idd a teát, és nézd meg helyreáll-e.
2010. aug. 8. 10:47
 6/11 anonim ***** válasza:
Azt írod, hogy rövid volt a mensid és rá 10 napra, vagyis tegnap megint sok nyúlós tojcsis nyákod volt. Tehát most van a peteérésed. Ez a nyák mindig azt jelzi. Most hajtsatok rá. Nekem is elment tavaly novemberben egy 20 hetes magzatom és kb nekem is a 4. ciklusra állt vissza a rend. Ahogy írod is, hogy a vetélés előtt nagyjából 30-35 napos ciklusaid voltak, tehát neked is most állt vissza. Szerintem azért volt rövidebb a vérzésed, mert nagyon meg van bolygatva az ember szervezete egy vetéléssel, nekem is néha 24 napos volt a ciklusom és olyankor egy hétig is menstruáltam, máskor meg 32 napra jött mrg és csak 4 napig tartott. Kitartás, minden rendben lesz!
2010. aug. 8. 17:52
 7/11 A kérdező kommentje:
Kedves 17:52-es nagyon sajnálom, hogy ez történt veled! Ez az élet kicsit igazságtalan! Remélem neked is sikerül.
2010. aug. 8. 18:25
 8/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Utolsó vagyok. Mi történt azóta veled? Van valami fejlemény? Nekünk ez a hónap az első, hogy nem védekezünk. Kb 10 nap múlva kiderül az eredmény.

2010. aug. 16. 22:14
 9/11 A kérdező kommentje:
Most sikerült nethez jutnom. Még nyaralok és tesztet direkt nem vettem még. Aug 29-én nem kellene megjönnie. Hát nem is várom,de előtt írok még. :-)
2010. aug. 17. 07:38
 10/11 anonim ***** válasza:
Szia! Megint utolsó vagyok. Én is aug.27-28 körülre nem várom. De jó, majd írjuk meg egymásnak, hogy mi lett az eredmény!
2010. aug. 20. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!