Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen esélyeim vannak? Mi...

Milyen esélyeim vannak? Mi lehet? Csak olyanok írjanak legyen szíves, akik tényleg tudnak hasznos és használható tanácsokat adni, illetve akiknek hasonló élményei vannak, voltak mint nekem és tudják, hogy mi lett a vége.

Figyelt kérdés

Idén már vártam egy babát, de márciusban úgy döntött, hogy nem marad velem és műszeresen befejezték. A doki utasítására vártunk 3 hónapot. Áprilisban 53. napra jött meg( sztem ez természetes), májusban 33 napra, júniusban 32 napra, júliusban pedig 35 napra. Általában a vetélés előtt 32 napos ciklusaim voltak. Egészen júniusig mindig tudtam, hogy mikor van peteérésem, mivel nagyon jól ismerem a test tüneteit. Azonban júniusban a ciklusom 20. napjától nyúlos, átlátszó nyákom volt. Sőt a fémes íz a szájban, a szagérzékenység is volt. A mensim megjött 2 napra, de semmi görcs (mert előtte mindig volt legalább az első napon) és a vérmennyiség is sokkal kevesebb, mint szokott lenni és inkább élénkebb színű volt. Persze teszteltem, de negatív volt. Azóta eltelt 10 nap és tegnap megint volt nagyon sok nyúlos, átlátszó nyákom és nagyon erős hányingerem.

Minden másnap szedem az elevitet és iszom minden nap egy pohárral a cickafarkű teát.

Az egyik kérdésem az lenne, hogy az elevit felboríthatta a testem reakcióit?

A cickafarkűtea kúrával lettem terhes először is.

2010. aug. 7. 09:43
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Nekem ma sajnos megjött 24. napra!

Nem értem, de már nem is érdekel! Úgy látszik nekem már sosem lesz gyermekem! Neked nagyon drukkolok!

2010. aug. 21. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!