10 hetesen vetéltem el. Műszeres befejezés lett a vége. Akinek volt hasonló lelkileg hogy tette túl magát ezen? Nekem van egy lányom imádom biztosan rosszabb lenne ha ő nem lenne. Üdv Ancsi Anyu
9 hetesen .
nehezen. elég nehezen aztán nem tudtam hogy az eszemre v. a szívemre hallgassak hogy legyen olyan hamar újra baba ahogy csak lehet v. várjak.
végül 4 hónap múlva próbálkoztunk újra addig meg feltöltődtünk kicsit.
és igen. átértékeli az ember a már meglevő gyerekkel való kapcsolatát is.
Hát szia, nagyon nagyon sajnálom!
Nekem 6 hetesen ment el a baba, de azóta született egy szép kisfiam. Igen jó, hogy van egy kislányod, talán így nem érzed majd az űrt annyira, amit a magzat elvesztése okoz.
Én azzal vígasztaltam magam, hogy lehet, hogy nem lett volna egészséges a baba és ezért ment el.
7 hetesen.
Borzalmasan nehéz volt utána 3 hónap. Remegtem hacsak rá gondoltam. Most megint terhes vagyok, 10 hetes, és végigrettegtem az egészet. Meg se nyugszom a 12 hetes UH-ig.
13:03-s rettenetes ezt olvasni.
Vigasztalni csak olyannal tudlak, hogy ismerek olyan asszonyt akinek a 8. és a 10. terhességéből lett megszülető baba
Együtt érzek veled. Nekem is van egy kislányom, ő segített, de nem helyettesítette az elvesztett babákat.
Kislányom születése után 2-szer volt missed ab-om. A második ikrek lettek volna. Időt kell adni magadnak és kibeszélni magadból az érzéseket barátnővel, férjjel vagy akár szakemberrel. Nekem a nőgyógyászom ajánlott egy jó pszichológust. De abban igaza volt, hogy a lelkedet csak egy újabb sikeres terhesség fogja megnyugtatni.
Én csak tudom, 34 hetes vagyok :)
Sziasztok!
Hát, én nem is tudom mit írjak, köszönöm mindenkinek a válaszokat...Borzasztóan sajnálom mindenki kicsijét...Itt mindannyian tudjuk mi fáj igazán az életben.Tudom még könnyen írom, aki most babát vár ne rettegjen... a picike mindent érez....én kívánok nektek rengeteg erőt, kitartást és a megnyugtató leletek uh-k után boldog babavárást!!Tiszta szívből kívánom!Bár már látom előre hogy én ugyanúgy mindennap remegni fogok.......
Aki azt írta hogy őrizzem meg az emlékeimben üzenem... ez a legjobb megoldás... nem tehetek mást... és igyekszem a lányommal a lehető legtöbb időt tölteni...Amint pedig lehet összehozni egy másik egészséges csöppséget...Köszönet nektek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!