1/11 Macimanó82 válasza:
[link] szia hasonló az enyém és holnap derűl ki de szerintem babás görbe lett az enyém:) vonalzós görbének is hívják:)
2/11 anonim válasza:
Feltennétek az előző havi görbéteket? Szerintem egyik sem babás, de ez csak így az e havit látva az én véleményem, és remélem, nem lesz igazam.
3/11 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Ez volt az én babás görbém. Mondjuk ovum a 21. ciklusnap környékén volt, és akkor sikeredett össze a kislányom, és a szülés is pont egy hetet csúszott. Középidőben a hőgörbe alapján én se gondoltam volna, hogy pont ebből lesz bébi. Előtte a mintagörbékből meg nem lett. Még szerencse, hogy nem mondtam le arról a hónapról, hanem szerettük egymást továbbra is.
4/11 anonim válasza:
Bocsánat, megint én vagyok. 1. válaszoló. Neked lehet, hogy ez a 8. dpo-d, és korán teszteltél, mert onnan megy fel egyértelműen a hőd. Egyébként én ovuteszttel jósolva a 9. dpo-n már +-t teszteltem, másnap már hcg-vel is (10-es One step) jól látható + volt.
6/11 A kérdező kommentje:
azert remenykedem benne mert az utobbi gorbemen nem maradt ijen magasan a hom mint a mostaniban, es koszi a valaszokat, drukkolok mindenkinek
2011. jan. 12. 17:11
7/11 anonim válasza:
Macimanó82 sikerült? Írj kérlek, kíváncsi vagyok az eredményre, figyelem a görbéd is napok óta.
8/11 Macimanó82 válasza:
[link] a mai. ma kellet volna nem jönnie de van még2 napja mert volt már 30 napos is a ciklusom
9/11 anonim válasza:
Ha holnap lejjebb megy, mensi gyanús, ha feljebb, akkor még babás is lehet. Bár szerintem még 3 napod van.
10/11 A kérdező kommentje:
sziasztok.sajnos a tegnep reggel meg jott a nagyon nem vart, de hogy a roszban nezem a jot legalab most meg csinajak a petevezetek atjarhatosagat laparoszkopaias vizsgalatal, mert mar csak arra tudnak gondolni hogy nem talalkoznak a ferjeime az enyeimel,macimano szurkolok hogy legalab neked osze jojon
2011. jan. 14. 13:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!