Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kik kívánnak még karácsonyra...

Kik kívánnak még karácsonyra kisbabát?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy még korai, de már két éve várunk erre. Bárcsak, ezt adhatnám a férjemnek karácsonyra, az lenne a legnagyobb ajándék!

2012. nov. 20. 14:06
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én is karácsonyra szeretném a családot meglepni ezzel a nagy hírrel. :) Bár esélyes a dolog, mert pont ovulációkor sikerült is együtt lennünk de én úgy számolom, hogy legkorábban elseje körül kellene megjönnie most olyan szurkálós érzésem van.

2012. nov. 20. 16:51
 12/26 anonim ***** válasza:

Végig olvastam mindenkinek a válaszát,és én csak annyit szeretnék nektek mondani,hogy le a kalappal előttetek,hogy ennyi idő után sem hagyott el titeket a remény,és van erőtök küzdeni!!Én szerencsés vagyok,mert nekünk 3. próbálkozásra össze is jött,de nekem az a 2 csalódás is elég volt,én nem bírnám ki,ha hónapokig vagy rosszabb esetben évekig nem jönne össze a baba!!Minden tiszteletem a tiétek,és imádkozom mindegyikőtökért,hogy idén hozza el nektek az élet leges legszebb ajándékát,egy kisbabát a szívetek alá!!És kívánom nektek,hogy soha ne adjátok fel a reményt,és legyen erőtök tovább küzdeni érte!!!

Egy 16 hetes(4 hónapos) kismama :)

2012. nov. 20. 18:03
 13/26 anonim ***** válasza:
*,,hogy idén hozza el nektek a Jézuska,,
2012. nov. 20. 18:04
 14/26 anonim ***** válasza:
Én is nagyon szeretnék pozitívat tesztelni! Már két napja késik, hú:) Ha összejött, úgysem bírom magamban tartani a férjem előtt, de a család többi tagjának annyira szívesen "adnám" ajándékként a jó hírt! Drukkolok nektek is!
2012. nov. 20. 18:28
 15/26 Gutiné P Mária ***** válasza:
100%

sziasztok

mi 9 hónapja próbálkozunk 2.babával és ha tényleg hihetek a teszteknek már a 2. lett pozi igaz halvány,szerdára nem vártam, de alig tudom elhinni. A legszebb ajándék lenne

2012. nov. 20. 18:45
 16/26 anonim ***** válasza:
Mi! 3-at várnánk!
2012. nov. 20. 19:28
 17/26 anonim válasza:
100%

Mi már lassan 2 és fél éve várunk rá,h összejöjjön. Most költözünk az első saját otthonunkba,és nagyszerű lenne,ha mikulás meglepne bennünket egy kis krampusszal :) Akkor nekem már több mint 6 napot késne.

A 4 hónapos kismamának,meg csak annyit,hogy köszönjük a biztatást,de azt nem lehet senkinek senkinek kijelenteni,hogy nem bírná ki,mert egyszerűen nincs más választásunk,mint hinni a csodában,hogy nekünk is sikerül. Mert a gyermek bármit megér,és bármire hajlandóak vagyunk érte,mi "meddő nők"!

2012. nov. 20. 20:02
 18/26 anonim ***** válasza:

11-es válaszoló vagyok. Én nekem ha minden igaz akkor a fára tudnám már akasztani a babánk uh fényképét. :)

Bár ha kiderülne, hogy babás vagyok akkor tutira a testvéremnek legalább elmondanám. Lehet a férjemnek a karácsonyi ajándék lenne. :)

Annyira elképzeltem ezt a szitut klasz lenne ha össze jönne. :)

2012. nov. 21. 08:13
 19/26 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én is csatlakoznék! Jövő hét keddre nem várom, remélem összejött a második babánk. Karácsonykor már mindenkinek elmondhatnám a jó hírt. Sok sikert mindenkinek!
2012. nov. 25. 23:33
 20/26 A kérdező kommentje:
Hogy álltok? Tesztelt-e már valaki pozitívat?
2012. dec. 14. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!