19 évesen kisbabát szeretnék, szerintetek mit csináljak? 20 éves leszek nemsokára!
Figyelt kérdés
2012. okt. 15. 13:23
1/14 anonim válasza:
Szexelj!:-)
Viccet félretéve ha erős benned a vágy van hozzá kellő partner,és megfelelő anyagiak nem látom akadályát!
Azért mert csak 19éves vagy még nyugodtan szülhetsz ha megvannak a minimális feltételek.
Egyébként anyukám engem is 19évesen szült!
2/14 anonim válasza:
Találod meg almaid ferfijat es ha ő is akarja, hajrá.
3/14 anonim válasza:
Ha már legalább két éve dolgozol és megvan az anyagi biztonság, miért ne?
Ha nincs meg a megfelelő munkaviszonyod, akkor még ne, mert a Gyes az éhenhaláshoz is kevés. Persze, attól függ, hogy a gyerek leendő apja mennyit keres!
5/14 anonim válasza:
Te tudod, a te dolgod. Nekem eszembe se jutna gyereket vállalni, még barátnőm sem volt.
19/F
6/14 anonim válasza:
Védekezés nélkül élj nemi életet.
7/14 anonim válasza:
Én 21 évesen szültem már a 20.évemnek a felénél jártam mikor terhes lettem,most januárban már 4 éves lesz a fiam :) Semmi akadálya,ha megtudtok teremteni mindent a megélhetéshez! A 19 éves fiú kommentelőnek meg csak annyit írnék: A férfiak későn érő típusok talán 30 éves korodra benő a fejed lágya :)
9/14 anonim válasza:
szia.20múltam,és már dolgozunk a babaprojekton.pénteken tesztelek.ha alkalmasnak érzed magad a családanya szerepre,akkor próbálkozhattok.illetve anyagi háttér,szociális körülmények mindenképpen legyenek megteremtve,de ami még a legfontosabb,h szerelemböl szülessen a baba,és a legkiválóbb apát válaszd a gyereked számára :)a legjobbakat kívánom,sok sikert és boldogságot
10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, hogy írt.
2012. okt. 15. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!