Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap voltam nőgyógyásznál...

Tegnap voltam nőgyógyásznál és mondtam neki h kisbabát szeretnénk a párommal. Erre ő felirta a Premens homeopátiás tablettát. Volt aki ettől lett kismama? Pozitív és negatív tapasztalatokat irnátok nekem?

Figyelt kérdés
2012. szept. 19. 21:27
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
hát, én úgy tudom, hogy a szex által lehet teherbe esni, nem homeos bogyóktól...
2012. szept. 19. 21:30
 2/7 A kérdező kommentje:

Elírtam egy kicsit valóban!Sorry!!::S

Volt aki ennek a szedése mellett esett teherbe??

Huuu jobban már nem tudom megfogalmazni,de értitek szerintem:D

2012. szept. 19. 21:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Cickafark, palástfű kivonat van benne ami erősiti a méhet, csodát persze ne várj nem biztos hogy az első hónapban összejön.
2012. szept. 19. 21:46
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem élem bele magam,mert utánna csak csalódás ér:S

Dee ha mégis összejön akkor nagyon boldog leszek:D

Már csak a pici hiányzik az életünkből:D!!

köszi a választ

2012. szept. 19. 21:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem értem a dokit!

Ha még nemrég próbálkoztok, mi a francnak kell bármi is felírni.

2012. szept. 20. 04:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen ez elég fura,hogy egyből felírta. Jó oké,nem gyógyszer,csak homeós,de miért nem hagyja,hogy a természet hozza a csodát,és ne kelljen már egyből ilyeneket szedni. Nekünk 9 hónap alatt sikerült a kicsi,és amikor mentem a dokimhoz,akkor mondtam neki,hogy már féltem,hogy nem fog sikerülni,és erre azt mondta,hogy egészséges pároknál is általában egy évig hagyják,hogy nem írnak semmit,meg nem vizsgálódnak. Ártani nem fog,csak nem értem. Na de ő az orvos,hallgass rá... Minden jót!
2012. szept. 20. 08:06
 7/7 anonim ***** válasza:

nekem segített a premens. Nem jött a baba és elkezdtem szedni és azonnal megmaradt.

a premens E vitamint is tartalmaz, szerintem ezért is szokták szedni, meg a ciklust rendbe teszi.

nekem hosszú volt a ciklusom, vagy fene se tudja, de 45-ik nap jött meg. utána szedtem és akkor is már az 50. napon voltam, amikor megállapította az orvos a terhességet.

2012. szept. 20. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!