A környezetünkben mindenkinek vegyes páros gyerekeik vannak?
Figyelt kérdés
Nekünk 3 egynem gyerekünk van.
A környezetünkben mindenkinek fiú-lány páros van, sőt
úgy is születtek ahogy azt eltervezték...
Meg is kaptuk múlt héten, hogy: na látjátok, így kell ezt csinálni.
Tényleg ennyire "szégyen" hogy nekünk csak egyneműek a gyerekeink?
Az a LegFONTOSABB, hogy mi kicsit sem bánjuk!
Tudom, most majd írjátok, hogy ne is törődjek vele, az a fontos, hogy mi mit érzünk és ez tényleg így van!
A kérdésem az lenne, hogy Ti is tapasztaltatok hasonlót?
2012. okt. 31. 19:11
1/7 anonim válasza:
Nem tapasztaltam hasonlót még sosem. 4 fiam van.
2/7 anonim válasza:
Igen tapasztaltam én is!
Valamilyen szinten nagyon rossz érzés de már azóta hidegen hagy az egész! nem foglalkozok ezzel. :)
3/7 anonim válasza:
az én környezetemben meg csupa egynemű gyerekes van. Én sem így terveztem, de megszerettem a helyzetünket, ha valaki ki akar oktatni hogy kell másneműt csinálni, kinevetem:-)
4/7 anonim válasza:
Én erre csak annyit tudok mondani,hogy egy percig sem bánnám,ha akárhány egynemű gyerekem is lenne,csak esnék már teherbe...
5/7 anonim válasza:
Két fiam van. Amikor a másodikkal terhes voltam, mindenki mondogatta, hogy na, akkor ő már lány lesz. Hát nem lett, cseppet sem bánom. Most meg mindenki azzal jön, hogy na, majd akkor a harmadik lesz lány. Nekem aztán tökmindegy, hogy milyen nemű, lényeg, hogy egészséges legyen, mondom ezt két koraszülött gyerek után.
6/7 anonim válasza:
#3as vagyok, nekünk amikor kiderült hogy a második is lány, az asszisztensnő mondta h nem baj, majd a 3. fiú lesz, nevetve mondtam hogy igen, majd a második férjemtől, mert a férjem kettőnél megállt. Egyébként borzasztóan fiús gyerek voltam, meggyőződésem volt hogy nekem csak fiam lehet (vagy legalább egy fiam lesz), most már tudom hogy ennek így kellett lennie, majd a lányaim behozzák az életembe a nőiességet. Én hiszem, hogy ez karmikus.
7/7 anonim válasza:
A környezetünkben egyedül nekünk vannak vegyes páros gyermekeink, a többieknél egynemű tesók vannak. Sosem volt ez téma közöttünk. Igaz, hogy amíg nem tudtuk a kisebbik gyerkőcök nemét, addig eljátszottunk a gondolattal, hogy ki, milyen nemű kistesót szeretne, de amikor kiderült, onnantól mindenki annak örül, ami van, és drukkol, hogy egészségesek legyenek! Az ismeretlen emberek beszólásaival pedig nem érdemes foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!