Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A környezetünkben mindenkinek...

A környezetünkben mindenkinek vegyes páros gyerekeik vannak?

Figyelt kérdés

Nekünk 3 egynem gyerekünk van.

A környezetünkben mindenkinek fiú-lány páros van, sőt

úgy is születtek ahogy azt eltervezték...

Meg is kaptuk múlt héten, hogy: na látjátok, így kell ezt csinálni.

Tényleg ennyire "szégyen" hogy nekünk csak egyneműek a gyerekeink?

Az a LegFONTOSABB, hogy mi kicsit sem bánjuk!

Tudom, most majd írjátok, hogy ne is törődjek vele, az a fontos, hogy mi mit érzünk és ez tényleg így van!

A kérdésem az lenne, hogy Ti is tapasztaltatok hasonlót?

2012. okt. 31. 19:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tapasztaltam hasonlót még sosem. 4 fiam van.
2012. okt. 31. 19:17
 2/7 anonim ***** válasza:

Igen tapasztaltam én is!

Valamilyen szinten nagyon rossz érzés de már azóta hidegen hagy az egész! nem foglalkozok ezzel. :)

2012. okt. 31. 19:21
 3/7 anonim ***** válasza:
az én környezetemben meg csupa egynemű gyerekes van. Én sem így terveztem, de megszerettem a helyzetünket, ha valaki ki akar oktatni hogy kell másneműt csinálni, kinevetem:-)
2012. okt. 31. 19:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én erre csak annyit tudok mondani,hogy egy percig sem bánnám,ha akárhány egynemű gyerekem is lenne,csak esnék már teherbe...
2012. okt. 31. 20:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Két fiam van. Amikor a másodikkal terhes voltam, mindenki mondogatta, hogy na, akkor ő már lány lesz. Hát nem lett, cseppet sem bánom. Most meg mindenki azzal jön, hogy na, majd akkor a harmadik lesz lány. Nekem aztán tökmindegy, hogy milyen nemű, lényeg, hogy egészséges legyen, mondom ezt két koraszülött gyerek után.
2012. okt. 31. 23:29
 6/7 anonim ***** válasza:
#3as vagyok, nekünk amikor kiderült hogy a második is lány, az asszisztensnő mondta h nem baj, majd a 3. fiú lesz, nevetve mondtam hogy igen, majd a második férjemtől, mert a férjem kettőnél megállt. Egyébként borzasztóan fiús gyerek voltam, meggyőződésem volt hogy nekem csak fiam lehet (vagy legalább egy fiam lesz), most már tudom hogy ennek így kellett lennie, majd a lányaim behozzák az életembe a nőiességet. Én hiszem, hogy ez karmikus.
2012. nov. 1. 13:12
 7/7 anonim ***** válasza:
A környezetünkben egyedül nekünk vannak vegyes páros gyermekeink, a többieknél egynemű tesók vannak. Sosem volt ez téma közöttünk. Igaz, hogy amíg nem tudtuk a kisebbik gyerkőcök nemét, addig eljátszottunk a gondolattal, hogy ki, milyen nemű kistesót szeretne, de amikor kiderült, onnantól mindenki annak örül, ami van, és drukkol, hogy egészségesek legyenek! Az ismeretlen emberek beszólásaival pedig nem érdemes foglalkozni.
2012. nov. 1. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!