Ti gyereketek tudott páros lábbal ugrani 2 évesen?
A kislányom már 1 évesen is ugrált páros lábbal (6,5 hónaposan felállt,nem egészen 10 hónaposan már járt ).
Nagyon csodálkozott is rajta a gyógypedagógus aki látta,hogy sokan még 3 évesen sem szoktak így ugrálni,azért vittük el megnézetni,mert nagyon mozgékony és a tesója hiperaktív.
Ha minden mást tud a tiéd,akkor ebből az egy dologból nem feltétlenül kell problémára követekeztetni .
az enyém 2.5 éves és még nem tud páros lábbal ugrálni.
kicsit csodálkoztam is ezen én is hogy van ilyen,de nekem is úgy tűnt nem várják el hogy tudjon
Köszönöm a válaszokat, mentek a zöld kezecskék.
Nem gondolom, hogy baj lenne, csak kiváncsi voltam, de úgy látom, inkább az a gyakori, hogy 2 évesen nem ugrál (már amennyiben ezt 3 válaszból le lehet szűrni:-).
16 hónaposan indult el a lányom.Mondhatni nagyon későn....2 évesen már ugrált páros lábbal(játszóházban,nagy trambulinon érzett rá az apjával való ugrálás közban,tehát nem tanítottuk,csak látta)...viszont a kismotort még most sem tudja hajtani...
júniusban volt 2 éves
Köszönöm Nektek is, ment a kezecske:-)
A kislányom a motort tudja hajtani, de arra nem volt kíváncsi a védőnő:-). De meglepődött, hogy nem ugrál az ágyon sem (nem szoktunk az ágyon mi sem ugrálni és eddig még Neki sem jutott ez az eszébe).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!