Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti gyereketek tudott páros...

Ti gyereketek tudott páros lábbal ugrani 2 évesen?

Figyelt kérdés
Kislányom nem, most voltunk a 2 éves státuszon. Hogy tanítottátok? Mindent tud, amit kell, ezt nem.
2012. aug. 8. 09:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
37%

A kislányom már 1 évesen is ugrált páros lábbal (6,5 hónaposan felállt,nem egészen 10 hónaposan már járt ).

Nagyon csodálkozott is rajta a gyógypedagógus aki látta,hogy sokan még 3 évesen sem szoktak így ugrálni,azért vittük el megnézetni,mert nagyon mozgékony és a tesója hiperaktív.

Ha minden mást tud a tiéd,akkor ebből az egy dologból nem feltétlenül kell problémára követekeztetni .

2012. aug. 8. 10:03
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam most 3 éves, és most már tud páros lábbal ugrálni, de még mindig nem tökéletes, kicsit bakkecskés az ugrálása. De a 2 éves státuszon nem is várták el tőle. Szerintem ezt 3 éves kor körül tanulják meg.
2012. aug. 8. 10:10
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

az enyém 2.5 éves és még nem tud páros lábbal ugrálni.

kicsit csodálkoztam is ezen én is hogy van ilyen,de nekem is úgy tűnt nem várják el hogy tudjon

2012. aug. 8. 10:48
 4/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, mentek a zöld kezecskék.

Nem gondolom, hogy baj lenne, csak kiváncsi voltam, de úgy látom, inkább az a gyakori, hogy 2 évesen nem ugrál (már amennyiben ezt 3 válaszból le lehet szűrni:-).

2012. aug. 8. 12:46
 5/18 anonim ***** válasza:
a fiam kb másfél éves korától ugrál páros lábbal,de azért,mert anyuméknál van egy hatalmas trambulin,amiből ki sem lehet szedni,és a hugomat utánozza,aki olyanokat csinál hogy csak na.....imád benne páros lábbal nagyokat ugrálni,meg seggre ülni,és onnan lábra érkezni...csak nézünk nagyokat miket tud benne...ha hazajövünk,itthon is állandóan páros lábbal ugrál mintha a trambulinba lenne,és mondja is hogy trambulin..imádja.De ha nem lenne trambulin,nem biztos hogy tudna páros lábbal ugrani,de ez nagy "előny",bár szerintem egyáltalán nincs jelentősége hogy most 2évesen ugrál-e páros lábbal vagy sem,úgyhogy ne aggódj!
2012. aug. 8. 13:05
 6/18 anonim ***** válasza:
1,5 éve, ugrál páros lábon, pedig a járást sem siette el, 1 éve kora után tanult meg egyedül lépegetni.
2012. aug. 8. 13:09
 7/18 anonim ***** válasza:

16 hónaposan indult el a lányom.Mondhatni nagyon későn....2 évesen már ugrált páros lábbal(játszóházban,nagy trambulinon érzett rá az apjával való ugrálás közban,tehát nem tanítottuk,csak látta)...viszont a kismotort még most sem tudja hajtani...

júniusban volt 2 éves

2012. aug. 8. 13:17
 8/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm Nektek is, ment a kezecske:-)

A kislányom a motort tudja hajtani, de arra nem volt kíváncsi a védőnő:-). De meglepődött, hogy nem ugrál az ágyon sem (nem szoktunk az ágyon mi sem ugrálni és eddig még Neki sem jutott ez az eszébe).

2012. aug. 8. 13:22
 9/18 anonim ***** válasza:
ja....és vettünk neki itthonra egy kis kapaszkodós babatrambulint,egész nap azon pörög:D
2012. aug. 8. 13:22
 10/18 anonim ***** válasza:
Neeem, és nekem is mondták hogy ezt is kérdezik státuson és elkezdtük tanítani, de szétröhögjük magunkat (vele együtt) olyanokat csinál helyette. Még státsuz után 2 hónap múlva se tud.
2012. aug. 8. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!