Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiam 2 éves, és nem "tud"...

Kisfiam 2 éves, és nem "tud" páros lábon ugrálni. Hogyan tudnám ösztönözni erre?

Figyelt kérdés
A védőnő kifogásolta, de az orvosunk szerint nincs ezzel semmi gond. Leginkább arról van szó egyébként, hogy nem mer egyszerre mindkét lábával elszakadni a földtől. Ha fogom a kezét, és bíztatom, akkor nagyon alacsonyan felugrik, de igazán magasra és egyedül nem mer.
2012. aug. 5. 22:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Ugró iskolázatok.
2012. aug. 5. 22:34
 2/8 anonim ***** válasza:
Az ágyon próbáljátok. Azt biztos fogja élvezni! :)
2012. aug. 5. 22:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Kisfiam sem tudott, nekem a védőnő azt mondta, nem gond, a mozgása amugy jó, majd pár hónap múlva ráérez, 2 éves 3 hónapos kora óta pattog, ha kell, ha nem.:)Én úgy próbáltam rávezetni, hogy egy madzagot letettem a földre, és azt próbáltuk átugrani.(nem jött be amugy, magától kezdte el később az ugrálást.)
2012. aug. 5. 23:01
 4/8 anonim ***** válasza:
lépcső,ugráljatok páros lábbal le együtt.először csak egy láb fog emnni,de sokadik próbálkozásra menni fog,de együtt csináljátok,az a lényeg.
2012. aug. 6. 06:53
 5/8 anonim ***** válasza:
szerintem az enyém sem, sosem próbáltam ugráltatni. Ösztönzés? lépcsőről leugrás? De ha nem akar, szerintem nehéz rávenni...
2012. aug. 6. 07:24
 6/8 anonim ***** válasza:

? Majd megtanulja.

Kisfiam a 2 éves státusz következő pontjait nem teljesítette:

- Nem ugrált páros lábon

- Nem alkotott rövid mondatokat

- Nem kérdezte, "mi ez?"

- Nem volt kialakulóban a szobatisztasága

Egy hónap múlva már ment mind. Szobatiszta nem lett, de elkezdett bilizni, így ráfogható, hogy kialakulóban. Szóval szerintem nyugi, majd elkezd ugrálni.

2012. aug. 6. 07:27
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi, aranyosak vagytok.:) Nem lehet erőltetni, ez tény. A gyerekorvosunk azt mondta, hogy olyan gyerek még nem volt, aki nem tanult volna meg páros lábon ugrálni.:)
2012. aug. 6. 08:40
 8/8 anonim ***** válasza:
trambulin sok mindenben segít-nálunk lábújjhegyezés volt,és az ugrás sem ment. mi elmentünk fejlesztőpedagógushoz egy felmérésre,ott mindent elmondanak,és segítenek. ha aggódsz,menjetek el,hasznos lehet!
2012. aug. 6. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!