Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Az baj ha nem tud páros...

Az baj ha nem tud páros lábbal ugrani a 27 honapos fiam?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 14. 13:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Az én fiam 2,5 évesen sem tud. 3 éves korig kell megtanulni, azt mondta egy gyógytornász.
2012. ápr. 14. 13:33
 2/10 anonim ***** válasza:
az én lányom is csak 3 volt mire sikerült neki..
2012. ápr. 14. 13:35
 3/10 anonim ***** válasza:
Az enyém 3 éves 4 hónapos és most tanulgatja csak. Jártunk ortopédián (lúdtalp ügyben), neurológusnál (lázgörcs miatt), de mindkét helyen megkérdeztem, hogy ez baj-e, mire azt mondták, hogy egyéb minden rendben van mozgásával, fejlődésével, majd ezt is megtanulja. Ortopédián ugrókötelet javasoltak erre, úgy hogy beereszti lábujjai alá sarkon állva, majd lábujjhegyen állva hátul kiemeli. Azért hogy szokja meg egyszerre mindkét lábával ugyanazt a mozgást.
2012. ápr. 14. 13:37
 4/10 anonim ***** válasza:
Pontosan nem tudom de kb 3 évesen sikerult.
2012. ápr. 14. 13:44
 5/10 anonim ***** válasza:

Szerintem még nem baj, próbáljatok gyakorolni kanapén :) nagyon bírják

egyébként nekünk ezt a 2 éves vizsgálaton kérdezték

2012. ápr. 14. 13:51
 6/10 anonim ***** válasza:
vagy menjetek el légvárba
2012. ápr. 14. 13:51
 7/10 A kérdező kommentje:
mért fontos,h ugorjon páros lábbal?csak megtanulja nem?hiába mutatom neki,nem tud,csak váltott lábbal.
2012. ápr. 14. 13:53
 8/10 anonim ***** válasza:

Én kislányom is nehezen tanulta meg. Két évesen még nem tudott, most 28 hósan már megy neki. De hosszas rákészülés után csak, és max 3-4 egymás után.

Nem tudom, hogy miért fontos.

Én kislányom váltott lábbal is csak most kezdett lépcsőzni, de még az is csak akkor megy, ha fogom a kezét. Szerintem ez a kis termetével is összefügg, én gyerekem elég kis picurka( 86 cm 11 kg)

2012. ápr. 14. 19:16
 9/10 anonim ***** válasza:
bocs, én nem értek hozzá, de a kisfiam 19 hónaposan már tudott páros lábbal ugrálni, voltunk légvárban mi is, nagyon tetszett neki, a szomszéd kislány 3 éves korára már 1 lábon is ugrált ( a másikat tartotta a levegőben), A kislány és a kisfiam is tök átlagos fejlődésű gyerekek, nem csodagyerekek. Szóval furcsa, hogy ilyen későre írjátok a páros lábbal való ugrálást. Persze mind más, nem egyszerre tanulnak meg dolgokat. Ez fontos dolog amúgy a mozgásfejlődésben, hogy kérdezed?
2012. ápr. 14. 21:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy 2 évesen kell ezt tudniuk. Tőlünk a 2 éves statuson kérdezték.
2012. ápr. 15. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!