Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 26 hónapos lánynak mekkora a...

26 hónapos lánynak mekkora a lába?

Figyelt kérdés

Kislányomnak 14 hónaposan 19-es cipőt vettem, ősszel 19 hónaposan kapott egy 22-es szandit( ez volt tavaly szeptemberben) és még mindig jó a lábára. Miért nem nő a lába?

Egyébként magas 2 évesen 92cm volt és nő is ,mert a nadrágokat amiket ősszel hordott már nem jó rá, csak a lába nem nő.

2012. ápr. 9. 21:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ősszel egy kicsit nagy volt rá, most meg már éppen csak jó, nem? A szandál amúgy is tovább jó az emberre, mint egy zárt, bélelt cipő.
2012. ápr. 9. 22:07
 2/5 anonim ***** válasza:

Akár az én lányomról is írhattad volna ezeket az adatokat:)

Most 25 hónapos. Első cipője 19-es volt 12/13 hónaposan. Most télen 22-es bakancsot hordott, majd váltatni kellett 23-asra. Szandált 23-asat vettünk neki 2 hónapja. Jó 1 cm volt még benne, most pedig épp hogy jó.

2 évesen 92 cm volt ő is.

Én azt vettem észre, hogy hirtelen pár hét alatt nő egy egész számot a lába, aztán több hónapig semmi. A 22-es méret nálunk tavaly nyár közepétől egész decemberig tartott.

A másik, hogy a szandálok mindig kisebbek mint a cipők, valószínű, hogy zárt cipőből nektek is már a 23-as kell.

Amúgy a szomszéd kislány 2 hónappal fiatalabb az enyémnél, és a minap panaszkodott az anyuka, hogy még mindig az első cipőjét hordja, azt hiszem 20-asat.

Semmi baj a lányoddal, pont jó a mérete, ugyanúgy mint az enyémnek:)

2012. ápr. 9. 22:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én kislányom 23hós, de már 1,5 hónapja kellett váltani 22-ről - 23-as cipőre. 3-4 hónapot hodta az előző cipőit, neki meg akkor gyorsan nől a lába. Ez nagyon egyedi, a lábméret és növekedési szakaszok. Pl. az unokatesó fiú, 1 évvel idősebb a lányomnál és neki is 23-as cipői vannak.
2012. ápr. 9. 22:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Az en lanyom 27 honapos es kb 90-91cm. Tavaly osszel kenyelmes volt neki a 23-as, de mostanra eppen jo neki, de inkabb kicsi. A heten vettem neki egy zart tavaszi cipot es egy szandalt. A cipo 24-es es kenyelmesen elfer benne a laba, a szandira 23-as van irva, de gondolom a fazonja miatt, inkabb 24-esnek felel meg, osszehasonlitva a zart cipovel. Egyebkent a cipok belso mereteit szoktam nezni, amikor csak tehetem es mindketto 15 cm korul van. 1 evesen kezdett el jarni es akkor 19-es cipoje volt, amit 2-3 honap alatt 20-asra valtottunk.
2012. ápr. 9. 23:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Fiú, 25-ös a lába, 94 cm magas.
2012. ápr. 10. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!