Mikorra kell tudnia egy gyereknek páros lábbal ugrani?
Figyelt kérdés
A 2 éves státuszon ez kérdés volt, de nem szólt semmit a védőnő, hogy a fiam még nem tud így ugrálni, és elfelejtettem megkérdezni, hogy ez meddig nem baj. Most úgy ugrik, hogy az egyik lábát emeli először, a másik kicsit lemaradva megy utána. Mondjuk járni is csak 16 hónaposan kezdett, lehet hogy ez is kicsit később lesz.2011. nov. 19. 12:23
1/5 anonim válasza:
Gondolom ezt is gyereke válogatja, ne aggódj.:)
A lányom alig múlt 1 éves, amikor már páros lábbal ugrált. Az unokatesója viszont 2,5, és még nem megy neki...
2/5 anonim válasza:
igen az én fiam is a 2 éves státusz vizsgálat elött talán egy hónappal tanult meg páros lábbal ugrálni,addig is ugrálgatott a teljesen páros nem nagyon ment neki.aztán rá érzett,és már egy lábon ugrál mint a gólya,meg urálókötelezni próbál.3 éves lesz.nem hiszem,hogy gond lenne belőel,azt nézik,hogy dolgozik az agy,mennyire összehangolt.
3/5 anonim válasza:
A 2 éves státuszon még az én fiam sem tudott. Most kezdte el, rákapott az ízére: 25 hónapos. Először fogta mindkét kezemet, de már egyedül is megyeget neki.
4/5 anonim válasza:
Arra gondoltam - bár nem hiszem, hogy a gyerekeknek mindent egyformán kéne csinálniuk -, hogy esetleg ha aszfaltkrétával vagy valamivel rajzolnál neki ugróiskolát, ott észrevétlenül, játékos módon belejöhetne a páros lábbal ugrálásba
5/5 anonim válasza:
Vagy a lépcső alsó fokáról való leugrás is segíthet.:)
Az én fiam sem tudott 2 évesen így ugrálni, azt mondta a védőnő, hogy nem gond, látja rajta, hogy nemsokára ezt is csinálja majd. Azóta eltelt másfél hónap és igaza lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!