Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem ugrik paros labbal?

Nem ugrik paros labbal?

Figyelt kérdés
Hat miert nem? Minden mas vele egykoru gyereknel lattam hogy tud mar, de o nem, pedig futkos, szepen jar, maszokara maszik egyedul, csuszdara, furge, aktiv kisgyerek, tancol is, ugrabugral de nem paros labbal...mi lehet az oka? 28 honapos lesz nemsokara
2012. márc. 20. 23:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

tanítottad neki? :)

engem is kérdezgettek, hogy ugrál már páros lábbal? kérdeztem, hogy kéne? igen, így megtanítottam, egy óra volt az egész...

akkor 26 hónapos volt a fiam azt hiszem (a hónapokkal már bajban vagyok :D)

először játszottuk a sétálunk, sétálunk...csüccs és onnan felugrottunk, ugye én húztam fel ugrásba :)

de így nem jutottunk előre, a kis fellépőjéről leugráltam párszor, majd ő próbálkozott, eleinte fogtam a kezét és segítettem, hogy ugrás legyen belőle. de 1 óra múlva már ugrált egyedül, azóta bakkecske :D

mindenhol ugrál!!! ááá :)

ez kb. 2 hónapja volt :)

2012. márc. 20. 23:32
 2/11 A kérdező kommentje:
Persze, megy az ugraljunk rajta gyerekek, mint a verebek, vagy a kismajom stb jatekok...probalkozik, de nem jo:-(
2012. márc. 20. 23:40
 3/11 A kérdező kommentje:
Jol van, akkor majd lepcso utolso fokarol probaljuk :-)
2012. márc. 20. 23:41
 4/11 anonim ***** válasza:
Nálunk 2 évesen kérdezte a védőnő, hogy ugrál e páros lábbal, mondtam, hogy nem. Ugrálni ugrált, de nem páros lábbal. Nem erőltetem, 2 hét múlva magától ugrált.
2012. márc. 21. 06:41
 5/11 anonim ***** válasza:
Az én fiam is 28 hónapos, ő sem tud páros lábbal ugrálni még. Megkérdeztem egy gyógytornászt, azt mondta 3 éves korig kell megtanulni így ugrálni.
2012. márc. 21. 11:35
 6/11 anonim ***** válasza:
Amikor a lányom volt 2 éves, megkérdezte a védőnő, hogy páros lábbal ugrál-e. Hát, mit tudom én. Mondtam neki, hogy ugráljon. Ugrált, páros lábbal. Sosem tanítottam neki. A fiam most volt 2, ő nem ugrál páros lábbal, pedig neki próbálom tanítani. Jelent ez valamit? Mert ezt leszámítva, minden más rendben volt a státuszon, a védőnő be is írta, hogy korának megfelelően fejlett gyermek.
2012. márc. 21. 13:14
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem a páros lábbal ugrálás a lényeg itt, hanem az, hogy képes-e koncentrált mozgásra, a váltott lábbal lépcsőn járás is ilyen. Én úgy tudom 3 éves korig kell tudni. Egyébként a páros lábbal ugrálás segíti a beszédfejlődést.
2012. márc. 21. 13:41
 8/11 A kérdező kommentje:
Hogyan segiti a beszedfejlodest? Semmit sem tudok errol.
2012. márc. 21. 14:13
 9/11 A kérdező kommentje:
Akkor remelem 3 eves korig megtanulja...nem mer leugrani az utolso lepcsofokrol pedig nagyon jatekos-pajtasosra vettem...hat, talan idovel.
2012. márc. 21. 14:14
 10/11 anonim ***** válasza:
Az óvónő sógornőm mondta, hogy a kiscsoportban elég sok mindenkit kell tanítani páros lábbal ugrálni.
2012. márc. 21. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!