Mikortól tud egy gyerek váltott lábbal lépcsőzni?
Figyelt kérdés
2012. márc. 18. 16:23
1/6 anonim válasza:
enyém pont ebben volt a jó :) 1,5 évesen már váltott lábbal-fel le sétált, sőt szaladt a lépcsőn :)
koraiban azt mondták, 3 éves korig kell tudnia
2/6 anonim válasza:
Panelba lakunk, így kénytelen volt rájönni, hogy úgy könnyebb:-) Úgy 2-2,5 évesen már váltott lábbal ment.
3/6 anonim válasza:
a 3 éves státuszon az egyik kérdés de ő is már 2 évesen váltott lábbal ment,én örültem neki mert igy használja mindkét agyféltekéjét és az a későbbi tanulásban jó lesz.
4/6 A kérdező kommentje:
Ez azt jelenti, hogy egyformán használja mindkét agy féltekejet?
2012. márc. 18. 19:09
5/6 anonim válasza:
igen,vagyis azt tanulgatja ilyen picinek, aztán később már jol használja.kevesebb az esély az írási olvasási nehézségekre,tanulási gondokra.
6/6 anonim válasza:
Na ezt jó tudni, hogy 3 éves koráig kell. Lányom 2 hét múlva lesz 3 éves, és 3 napja megfogta a kezem, és elindult váltott lábbal. Kérdeztem, hogy "Te ezt mióta tudod?", a válasz "most óta". Egyedül még nem váltott lábazik, de ha fogom a kezét, akkor igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!