Gond, ha egy 21 hónapos gyerek még nem tud önállóan lépcsőzni?
de felfelé tud úgy hogy csak ő kapaszkodik? Amúgy ha nem találkozik lépcsőkkel akkor szerintem ez a magyarázata:) Meg lehet h amúgy is óvatosabb típus:)
Az én fiam pl. már 15 hósan egyedül lépcsőzött felfelé, lefelé mondjuk még nem:) de ő mozgásában mindig is fejlettebb volt, viszont másban meg nem volt olyan fejlett, (beszéd mondóka stb.)
Barátnőm kislánya mikor itt volt nálunk 2.5 évesen is csak anyjával mert fel le lépcsőzni, mert egyszerüen ő ilyen óvatos típus, nem mászott fel székekre se, az én fiam meg páros lábbal ugrált le a szekrényről, kanapéról,székről..(ha engedtük kibontakozni) viszont a kislány meg nagyon ügyesen építőzött,gyöngyöt fűzött rajzolt, amihez a fiamnak nincs türelme.
Szerintem ha amúgy összerendezettnek és rendben levőnek találod a mozgását akkor ez így önmagában kiragadva nem jelent semmi bajt:)
Szép napot nektek!
Egyáltalán nem baj.
A fiam nagyon sokat találkozik lépcsőkkel, és mániásan imádja is:), így 19 hónaposan már néhány lépcsőt simán megy felfelé is és lefelé is. Az unokatesó 2 éves, és ugyanúgy közlekedik a lépcsőn, mint a te kicsikéd. Úgyhogy biztosan nem vagytok lemaradva!
(inkább örülj, mert tiszta agyrém amikor a kis ördögfiókám zokszó nélkül nekiindul a lépcsőknek:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!