3 eves 3 honapos kisfiunk van. Pisi teljesen jol wcbe, de amint kaka jon ugrik le, visszatartja, csak pelusba, bugyiba. Sos mit tegyunk?
Kisfiúk ne hordjanak már bugyit, könyörgöm...
Milyen wc-tek van? Volt már, hogy sikerült bele ? Lehet utálja vagy utálná, ha belecsobban a vízbe és lefröcsköli.
Mintha csak én írtam volna ki! Sajnos nálunk a pelenkát sem fogadja már el, csak nadrágba kakil, és azt is csak több nap elteltével. Sokszor kúppal/sziruppal csak.
Én most úgy vagyok, hogy beletörődtem. A bugyikat kidobom, és majd egyszer kinövi...
(Bocsi, hogy nem segítettem, totál megértelek. Kitartás!)
Mintha rólunk írtál volna:( Kisfiam januárban töltötte a 3-at, és dettó ugyanez a helyzet:( Lövésem sincs, hogyan kellene hatni rá:( Remélem itt jönnek tuti tippek!:)
Kitartás! Tényleg nem vagy egyedül ezzel a problémával.
tegnap 12:02-es vagyok: Számomra is megnyugtató, hogy nem vagyunk egyedül. Amúgy az én fiam is januárban volt 3 éves.
Egy pszichológus ismerősöm szerint 2 dolog miatt lehet ez:
1. ez az ún. anális korszak, a kaki "odaadása" baromi nagy dolog a kicsiknek, ragaszkodnak hozzá
2. a határok próbálgatása, látja, hogy mindig szélsőségesen reagálunk a témára, hatással lehet ránk...
Szóval a megoldás, hogy amennyire lehet, nem vesszük fel, és idővel abbahagyja.
Remélem, így lesz... Illetve hát biztosan így lesz, felnőtt korára már biztos nem fog gatyába kakálni, nem? :)
Tegnapi 09.43-as vagyok.
Nálunk is csak az vált be, hogy nem törődtünk vele, (és a nagyiknak is megtiltottam hogy szóba hozzák).
Aztán karácsonykor belekakilt a WC-be a lányom és kijelentette, hogy ez a karácsonyi ajándék anyának. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!