Fiam direkt visszatartja a kakit, mit tegyek?
3 éves, már egy ideje gondok vannak a kakival, de 4-5 nap után azért ki sozkta nyomni. Eddig csak pelenkába kakilt, de ma már abba se hajlandó. Közben nagyon kell neki, fáj a hasa, de nem nyomja ki. Azt mondogatja csak, hogy nem akarok kakilni, nem akarom kinyomni. Tök kivagyok tőle.
Kúpot kapott, de egy mini puki-kakival kijött a kúp is, és akkora elképesztő hisztivel tudtam ezt is kivitelezni, hogy utána nem ismételtem meg. Amúgy se a vécére ráülni nem hajlandó, se pelenkát venni. Ha ráadom letépi magáról...
Valami jó ötlet? Tuti lelki oka van az egésznek, amúgy sose kemény a kakija... Beszélgetni sokat szoktunk, azt mondta nagyon hiányzom neki, és azért szomorú mostanában, mert én dolgozom napközben, de már több, mint egy éve.
Nem biztos,hogy szorong!
Az életnek vannak bizony stádiuma is. Ez az egyik! A széklet megtartása (akár visszatartása) az önkontroll egy kifejezési formája!
Ez most volt szeptemberben, akkor volt 3 éves. Azóta nem volt kakiügyi gond vele.
Ha lenne, nem várnék vele heteket, egyből a drasztikus megoldást választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!