Segítene valaki autósüléssel kapcsolatban? Teljesen tanácstalan vagyok!
Kisfiam lassan 3,5 éves lesz, 100 cm, 13,8 kg.
Most olyan ülése van, ami elfektethető, kagyló formájú, belső övvel. (nem tudom a kilóhatárokat)
Nézegettem a neten különböző üléseket. Mi a különbség a 9-25, a 9-36, és 15-36 kilósak között?
Őneki már olyan kell, aminek nincs belső öve?
Fogalmam sincs ezekről a dolgokról, és sehol nem találtam leírást az ülések közötti különbségekről.
a kilók
aminek nincs belsö öve az a 15 kiló feletti. a 9-36 közötti meg átalakítható nem övesre.
de unokahugom 4 évesen volt 15 kiló, de ö simán elfért és szeretett a kisebb ülésben. talán azért érzed meg kabát minden a gyereken, az enyém is bele van nyomva az ülésbe kabáttal.
Nem csak a kilókat kell nézni, hanem a magasságot is. Az a lényeg, hogy a feje ne lógjon ki az ülésből és hogy az öv jól fogja.
Nekem nincs túl jó véleményem a több kategóriás ülésekről (9-36 kg-ig). Meg nektek az már felesleges is lenne.
A 15-36 kg-os ülésbe simán beleültetheted a kisfiad, az az 1 kg nem számít, a lényeg, hogy az öv fogja rendesen.
Mi is kb. ilyen tájban váltottunk gyerekülést, bár nálunk az volt a gond, hogy kinőtte az előzőt (9-25-öst).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!