Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » SOS! Autósüléssel kapcsolatban?

SOS! Autósüléssel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

[link]

Ennek az ülésnek lehet állítani a pántját? Ha igen, hogyan? Ilyenünk van, de még nem sikerült rájönnöm, hogyan lehetne állítani...

2011. szept. 1. 23:24
 1/5 anonim ***** válasza:
A pántok alatt azt a kerek pirosat megnyomod, valószínű azzal! nyomod és húzod az övet.
2011. szept. 1. 23:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen, a leírásban is szerepel, központi övfeszítős.

A huzat alatt elöl nézd meg, találsz-e valamit...nem tudom hogyan írjam. Amit linkeltél, alul bal oldalon ott van, hogy ehhez a termékhez ajánljuk. Ott a nyári huzatnál látszik az övfeszítő. Azt kell meghúzni, akkor szorosabb lesz. Ha pedig engedni szeretnél rajta, akkor középen, ahol a huzat alá megy az öv a csatnál, ott kell benyúlni, megnyomni, és úgy tudod szabályozni.

Remélem tudtam segíteni. Ha mégsem, akkor vigyétek vissza, és kérjétek meg az eladót, hogy mutassa meg.

2011. szept. 1. 23:36
 3/5 anonim ***** válasza:
23.36 vagyok a pántok alatti piros, maga a csat, azzal lehet ki, ill. bekapcsolni az övet, nem pedig állítani.
2011. szept. 1. 23:38
 4/5 menta34 ***** válasza:

Ezek mind egyformák szerintem :) két dolog van, egyik a feszesség beállítása. Az ülés ülőfelületén, elöl középen (még a csat előtt) valami nyomható gomb kell legyen, ha benyomod tudod lazítani. Lehet, hogy nem látszik a gomb vagy csak egy embléma van rajta, és az is biztos, hogy erősen kell nyomni! tapogasd ki, de tuti ott lesz.

A másik meg, hogy ami a válla fölött van, hogy hol jön ki az öv, az állítható, azaz feljebb lehet tenni van ott másik lyuk is. Ezt úgy tudod, hogy hátulról az ülés alatt csatos az öv, szétakasztod, átfűzöd a felső lyukba majd ugyanúgy visszaakasztod, ahogy volt:)

2011. szept. 2. 10:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok, bocsi rosszul írtam, nem arra gondoltam amit leírtam! :) Szóval a pántok alatt ahol összeér alul kell lennie egy kerek nyomható "gombnak" amivel állítani lehet! üdv.
2011. szept. 2. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!