Bellelli Leonardo autósüléssel kapcsolatban van e valakinek tapasztalata?
Nekünk ilyen van, a farmer-kék huzatú!
Én meg vagyok vele elégedve, a fiam szeret benne utazni! Jó masszív, jól be lehet kötni a kocsiba, még mi is háttal használjuk.
Annyit ajánlok, hogy a farmer huzatút válasszátok (ha kislányod van, akkor van aranyos farmer-rózsaszín), mert a többinek szerintem nagyon műanyag a huzata, és szerintem abba beleizzad nagyon a kicsi!
Ha van kérdésed írj!
Szia!
Mi amikor vettük, a babaszafinál (Pest) próbáltuk bele a kocsiba. Ott volt rózsaszín farmeres is, és nagyon nagyon cuki!!! :))) Rendelni már netről rendeltük máshonnan, de ott biztos meg lehet nézni élőben is!
A biztonsági öv tényleg ott van, de addig amíg be teszed a babát, be tudod "dugni" a gyerekülés pereme alá. Egy darabig megáll ott az autó öve, és ha betetted a babát, akkor kihúzod, és újra szabályosan áll az öv!
Na ez most lehet hülyén hangzott, de a lényeg, hogy addig el tudod dugni az övet, amíg belerakod a gyereket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!